איזה גורל!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כל הדכאון של היום הזה, אבא שלי מתקשר ואומר לי שזוג חברים שלהם ( חבר של אבא שלי מהצבא שהיינו ממש איתם כל הזמן, כל החגים בייחד, ישנים אצלנו, אנחנו אצלהם.. ממש קרובים) ועם הזמן החבר הזה חזר בתשובה! אבל מה בתשובה נהייה חרדי לגמרי!!!! (בעברו היה כופר מוחלט) ומאז הקשר קצת התנתק.. וגם כשהיו באים אלינו ,כבר לא היה את הכיף של פעם.. בקיצור הכל השתנה...
    היום הוא מתקשר לאבא שלי ואומר לו שהם לייד הבית של ההורים שלי

12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני לא באה ממקום רע ואל תביני אותי לא נכון, אבל זה נשמע לי כמו שטויות במיץ!!!!! העובר מרגיש דחוי בבטן???לא נראה לי!
    ובקשר לעוברינה שלך - היא ממש לא דחויה, ההיפך,את פשוט דואגת לה כי את אמא טובה!!!

• איזו בדיקה עושים כדי לגלות ממה נובעת ההפרעה???
    נשמע לי הזוי שיש תוצאה שתגיד "הבעיה היתה עוד בבטן , העובר הרגיש דחוי"

מסכימה שהעובר מרגיש הרבה דברים
    אבל זה לא נשמע לי....

• חלילה לא אמרתי שהיא דחויה!! אני רוצה בה מאווווווווווווווווווווווווווווווד, אני חוששת לשלומה ובריאותה

• ככה אמרו לה בבדיקת קשב וריכוז

• גם אני רציתי לספר לך סיפור דומה
    והאמת יש לי משהו להגיד לך אבל משום מה אני לא מוצאת אותך בפייס

• גם לי זה נשמע מוזר......... אבל לכו תדעו.
    נופרררררררררררר אני אבוא עד אלייך לחור בצפון אם צריך להרגיע אותך
    הכל בסדר מאמיייייייי דיי

• יפית אני בפייס בואי!

• אני יכולה להרגיע אותך שזה ממש שטויות ולא קשור. אני לא מכירה אף איש מקצוע שפוי שיאמר דבר כזה.
  • נופרי, תנשמי עמוק ותרגעי! אני בטוחה שתוולד לך בת בריאה ומושלמת כמו רזוש.
    לא מאמינה לדברים האלה וחוץ מזה העוברית שלך היא מאוד רצויה, כך שאין לך מה לדאוג!

• נשמע לי כמו מישהי שמה זה מקשקשת בשכל
    על תתייחסי

• יואו איזה הזוי זהה נשמע בובי
    נופרי תקשיבי קראתי את ההודעה שלך הקודמת ועכשיו את זו
    מאמי הכלללל יהיה בסדר!!
    אם גם בהריון עם רזו'ש אמרו לך את הדבריםפ האלה והכל ב"ה בסדר אני בטוחה שגם עכשיו הכל יהיה בסדר במיוחד במיוחד במיוחדד כשהרופא שלך אומר שאין צורך לעשות בדיקה
    מאמי לפעמים יש מצבים בחיים שעדיף פשוט להקשיב לרופא\איש מקצוע יעני ב"עיניים עצומות" ולהתעלם לגמרי מכל המסביב בשביל הרוגע שלך והנשמה שלך..
    גם לאחותי היה סיכון בערך כמו שלך והיא ילדה תינוקי בריא וחמוד מאוד.
    את עושה את כל הבדיקות שצריך ומהצד שלך עושה את המקסימום שאת יכולה
    מפה והלאה זה רק להאמין שיהיה טוב ופשוט יהיה טוב את תראי אני מתה עלייך ואל תהיי עצובה ומפוחדת בגלל כל זה יש לך בבטן נסיכה מדהימה ובריאה ב"ה את תראי!!

• לא יודעת לי זה נשמע הזוי
    ואומרים שאובר צפיה בטלויזיה גם גורמת לזה
    אז איך בדיוק יודעים מה הוא הגורם המדוייק?
    ורוב האמהות לשתיים בהריון השני והשלישי לא מתעסקות יותר מדי בהריון ואין להן זמן לחשוב עליו ולפעמים קצת מכחישות את קיומו כי החיים לוקחים למקומות אחרים - אז כל התינוקות האלה יהיו עם הפרעת קשב וריכוז?

תראי לי אישת זה לא הגיוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה