קורה לכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהילד יושב לכן על הברכיים ואתן אוכלות/מנשנשות - כל ביס שאתן שמות בפה הוא מרים את הראש
    עוקב אחרי האוכל ולועס ביחד אתכן?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד כיבודים

• חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק!!!!

• בטח שקורה!!!
    אבל לרוב הדס לא באמת אוכלת... אני מנסה והיא עושה פרצופים..
    אבל שתדעי לך שהדס אומרת לא עם הראש שהיא לא רוצה לאכול. וזה לא לא של להזיז את הפה.. גם כשאני שואלת אותה - את רוצה לאכול? היא תגיד לי לא
    מה זאת החוכמה הז!!!!!¿¿¿?????

• מיכל איך רואים שאת מהגלקסי

• אהה דרך אגב מיכלללללל
    חחח מה זה גבול קו ירוק? ישוב שנוי במחלוקת???

• יש לה קטע כזה שהיא אומרת כן ולא לשאלות שלי.
    אפילו שמרית תעיד.
    אני אומרת לה: אכלת מרק היום ? ואני עונה במין שיר : לא לא לא לא
    והיא עושה כן כן כן עם הראש.

אם אשאל האם אכלה xxxשהיא לא אכלה - היא לא תענה!

גאונה שלי

• דיי מיכל, תותחית !!!!! כל הכבוד

• חחח שירוששש
    יוו כמה זה קורה!
    היום זה קרה לנו עם גמבה (!!???) לא הבנתי מה הוא מתגרה מגמבה אבל שיהיה חח נתתי לו חתיכה שימצוץ והייתי עם היד על הדופק שלא יתן ביס ויקח חתיכה כי זה מסוכן
    חחח

איזה חמוד נוני בא לי לאכול אותו!

• אין אלו גילאים מדהימים
    הרי כל יום יש להם הברקה חדשה, זה לא נגמר, נו טוב בעצם גם בגיל 4 זה עדיין לא נגמר

• שירה התשובה היא אריאל. ariel.

סיון קניתי את זה ועדיין לא השתמשתי... באיזה יום באילת יצאנו ואכלנו בחוץ אבטיח וכלכך התבאסתי שהשארתי את זה בבית.
    אבל נתתי לה ככה להחזיק והיא מצצה....
    טוב לא נורא- רק התחיל הקיץ!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה