בקשר למילמולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טהטהטהטה
    בהבהבהבה
    אבאבאבאה

מתי זה אמור להיות אמיתי? מתי הם באמת מתכוונים לזה?

יש לנהוראי קטע, כל היום הוא אומר טהטהטה אבל ברגע שבעלול מתקשר או מגיע הוא אומר אבאבאבאה

6 תגובות
עמוד 1
  • חח אין לי מושג אבל הוא מתוק אמיתי

• אני חושבת שהוא כנראה הבין שהוא יכול למלמל צלילים שהם דומים למילה שמסמלת את מתן. כי בטח אתם גם נורא שמחים כשהוא פונה למתן ב אבאבאבאבאבאב. אז הוא הבין שלמתן צריך להגיד אבאבאבאבאבבא !
    זה משתפר עם הזמן, וניהייה קבוע. הוא גם יקצר את זה אחכ לאבא כי אתם בטח אומרים לו אבא ולא אבאבאבאבאב.

בקיצור:
  • הכל יכול להיות, כנראה שנהוראי גאון קטן!
    אני זוכרת שבריאל אמרה "אבא" בברור ובמודע בפעם הראשונה בגיל 8 חודשים,
    זה כ"כ מרגש!!!!

• ממי אל תפסלי יש ילדים שמדברים מוקדם יותר (להב שלי התחילה לומר מילים בגיל חצי שנה ובגיל 8 חודשים כבר אמרה טאטא-סבתא, אור, מאמא-אמא, פהפה-פרפר, האו-כלב, איו-דיו-סוס, היתה עושה שלום וכפיים ובסוף אפילו אמרה אבא ועוד כמה מילים והברות שסימלו דברים- היום עם נועם אני מבינה כמה אצל להב זה היה נדיר בזמנו זה היה נראה לי ברור מאליו חחחחחח)

וממי תשירי לו מלא שירים וכל דבר שרואים פשוט תגידי את המילה - הם כמו תוכי הכל נקלט.

חחחחחחחחח אפרופו אני כל הזמן מנסה ללמד את נועם אור אבל כורדיסטן הקטנה לא קולטת - בקיצור איזה יום עמדתי ליד המתג וכיביתי הדלקתי את האור וכל פעם שהדלקתי אמרתי אור. אחרי כמה פעמים אמרתי לה איפה אור והיא הסתכלה למתג במקום למנורה חחחחחחחחחחח - כורדיסטן כבר אמרתי?

• יווו גם ליעד ככה בולללל
    הוא אומר אבאבאב וטהטהטה בכל מיני טונים, קולות גבוהים וקולות נמוכים ואז לחישותת חחח והוא אומר זזשששש ואמממההה ממש מדגיש כל הברה חחח זה פשוט ממיס אותי יש לנו תינוקות גאונים

• נועם אומרת גה-קה גה-קה וזה נורא מצחיק כי היא אומרת את הגה בהברה מהירה אחת ואת הקה היא מושכת במעין אנחת רווחה חחחחחחחחחחחחחחחחח - והיא יכולה להיתקע עם זה גם שעה.

וכמובן אבאבאבאבאבאבאבא וטאטאטאטאטאטאטאטא

נו לפחות הפסיקה לדבר בתימנית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה