מי שחזרה לעבודה ושואבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שחזרה לעבודה ועדיין שואבת חלב מה נהוג האם מותר לא לאשר? מקודם דיברתי עם המנהלת מחלקה וסגרתי איתה דברים ואמרתי לה שאני רוצה לשאוב פעם ביום לעשר דקות והיא הגיבה שזה השעת הנקה שלי או עח הפסקת צהריים ושצריך לדבר עם העוד הבוס ולראות איך יגיב. ובכלל כבר סגרתי עם המנהלת חשבונות שמגיע לי ארבעה חודשים פתאום הפכו לחודש ואיזה חבר עוד שמתעסק בדיני עבודה הדפיס לי דף שזה ארבעה חודשים מהרגע שחוזרים ובכלל בכל מיני מקומות שעבדתי באו לקראת העובדת לגבי שאיבות אוף לארוצה להפסיק בנתיים ומה אמנם שעת הנקה מיועדת נכון להנקה אבל אפשר להתפוצץ עד שמגיעים ובככל פתאום רע לי לפני החזרה כי אמרתי שאין לי ברירות אלה לאחר טיפה כי הליקוי לא רוצה לעזור אחרי מותה של אמא שלי ואני אגיע בשמונה וקצת והמנהלת מחלקה אמרה שלה אין בעייה אבל אי אפשר לדעת איך יגיב הבוס והוא רוצה את כולם בשמונה ושאני ידבר עם המנהלת חשבונות ושכחו את התקופה עד שילדתי שאני הייתי מגיעה כל יום בעשרים לשמונה ופותחת את המשרד וישר מתחילה לעבוד אוף נקווה שיסתדרו דברים

המסנג'ר שלי: [email protected]
6 תגובות
עמוד 1
  • בעזרת ה' דברים יסתדרו לך

• משרד עוד ואני לא מזכירה אישית זה משרד גדול עם מלא עובדים וזה מקום פרטי ואין חוקים וכללים ואם לא בא לו טוב אז שלום. אוף אני לא רוצה להפסיק לשאוב גם ככה בקושי יש לי רק לפעם אחת ביום ועל זה אני לרוצה לוותר ואם אני לא אשאב לא יהיה אוף

• מישהי יודעת מה נהוג או מה מקובל לגבי שאיבות?

• אני לא יודעת בדיוק אם קיימים חוקים ברורים לגבי שאיבות , אבל לכל אישה מגיע עד גיל שבעה חודשים (כשהתינוק בן שבעה חודשים שזה ארבעה חודשים מחזרה לעבודה אם את חוזרת כשהתינוק בן שלושה חודשים) אחרי הלידה הפחתה אחת בשעות העבודה, אם את עובדת עד 5:00 אז תוכלי לצאת ב- 4:00.
    ואין דבר כזה שאין חוקים גם אם זה מקום פרטי, (ולפי דעתי זה בכלל לא קשור לחוקים אלה להבנה והתחשבות מצד הבוס) יש אנשים שיוצאים כל כמה שעות לעשן סיגריה ואני בטוחה שהם מבזבזים יותר זמן בחוץ מאשר הזמן שייקח לך לשאוב.

אני חושבת שהם לגמרי חסרי רגישות, את הרי לא יוצאת לבלות, את עושה משהו בשביל התינוק שלך וזה לא הוגן שבגללם לא תוכלי להמשיך להניק, וגם אם לא תשאבי זה יגרום לך לכאבים ולדלקות ויהיה לך קשה להתרכז בעבודה.

מקסימום את תמיד יכולה ללכת לשרותים ולשאוב שמה (אם נקי כמובן) ותגידי להם שהלכת להתפנות
  • צריך לשאוב - אחרת יהיה לך פיצוץ שדיים

כמו שאת הולכת להפנות - תלכי לשאוב. אלתגידי לאף אחד כלום - שיילכו לעזה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה