בוקר טוב יפיופות....(עדכון על היום שהיה לי כתגובה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק רציתי לאחל שיהיה יום מקסים!!!! אני עובדת בטירוף ולא ממש יוצא לי להכנס לכאן....

מקווה שכולן נהנות בחג עם המשפחה והילדים...

אוהבת
16 תגובות
עמוד 1
  • הרגשתי משב רוח פתאומי ומי זאת קפצה לבקר אם לא פוקהונטס בעצמה

שלום יפיופה

גם החג שלי עובר בעבודה - כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

• כולנו עובדות
  • הי בובה!
    אכן משב רוח רענן!!
    אני דווקא לא עובדת - אני בבית עם דורצ'יק ועם דלקת העיניים שלו

• אירה? סופרלנד בערב? יש שם משהו מיוחד?

• בוקר אור לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
    חג שמח וכייפי

• סיון אני עובדת עד 13 ואז ניסע, מה גם בבוקר מפוצץץץץץ
    והם עובדים עד 22 אז נחמד..
    יובל שם
  • מממממממממממ נשמע מעניין
    נראה אם בעלול יהיה ספונטני

• יפתיייייי
    התגעגעתי

• לא, אתן לא מבינוווותתתת!!!! כתבתי לכן את ההודעה אחרי משמרת לילה... נכנסתי למיטה ב08:30 ונרדמתי מיד.
    בשעה 10:00 צלצל הטלפון, התעוררתי אבל התעלמתי. שוב צלצול, שוב התעלמות, שוב צלצול ואז קמתי לטלפון. עד שהגעתי הצלצול פסק. הסתכלתי על המספר וראיתי שאני לא מזהה אותו. בעוד הטלפון בידי שוב צלצול. עניתי. מסתבר שזאת טעות במספר.

עצביייייםםםםם!!!!!

חזרתי לישון, מישהו מהשכנים החליט לשפץ (לא עושים את זה אני בדרך כלל לפני פסח?!?!?!?!?) וקדח לי בראש. שמתי כרית על הראש וניסיתי לישון.
    ואז התחילו חפירות בוואטסאפ ובוייבר וsmsים. כאילו מההההה????? כולם נזכרים בי כשאני רק רוצה לישווווןןןןןן??????

ועד שסוף סוף נמנמתי התחילו סיוטים וחלומות על ארבל וקמתי בהרגשה רעה רעה רעה!!!!!

אווווף. הסיבה היחידה שלא השתקתי את הטלפון בבוקר היא בשביל שאשמע את השעון המעורר ואקום לחדר כושר לפני שבעלי יצטרך את האוטו וכמובן שגם זה בסוף לא קרה.

אוווווף!!!!!!!!!

והכי גרוע, יש לי היום עוד לילה ואני גמווווווורה

חיבוק????? מישהי?????
  • מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא חיבוקים נשמה !!

• העיקר שישנת טוב אחרי המשמרת לילה

• תודה יפות שלי....

שירה, ביטול נשמע כל כך פשוט... הלוואי וזה באמת היה כך. היחידה מאד קשה ובלתי אפשרי למצוא החלפה (על מצוקת האחיות כבר שמעתן????).

אווווף!!! לפחות אני בחופש בסופ״ש... יש למה לצפות

• אהובה אחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה