סקר לעקרות בית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

26 תגובות
עמוד 1
  • חה חה חה
  • המדהים פה שהם חושבים שזה שאנחנו בבית אנחנו מתבטלות כל היום
    כאילו מה את בבית את לא רואה את זה ככה ואת זה ככה ואם את כבר פה למה לא תעשי את זה ?
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• ברור שכן!!
    ואחת לכמה זמן כשהוא מתחיל לחפף, אני מעירה את תשומת ליבו.
    יהיה לי מספיק מה לעשות גם אם הוא יוציא את הזבל, ישטוף כלים ויסדר אחריו!

מיכל

• אמנם אני לא עקרת בית, אבל אני לא חושבת שזה קשור רק לעקרות בית. זה קשור להרגלי סדר, ניקיון והיגיינה בסיסיים!!!

אמנם דווקא גרביים הוא לא מפזר בכל הבית, אבל דברים אחרים כן (למשל נעליים, שהילדים יודעים יותר טוב ממנו לחלוץ ולשים במקום) ואני לא רואה שום סיבה שהוא צריך להיות מבולגן רק בגלל שאת בבית!!

• אצלי הגרביים היו בשנה הראשונה
    ואחרי צעקות של יום יום הוא למד לשים בסל כביסה
    מה שכן מפוזר זה הפיג'מה שלו בסלון
    כל בוקר כי שם הוא מתלבש כי כולם ישנים שהוא
    יוצא
  • הכפית!!!! הכפית הזאת על המגבת או על השיש משגעת אותי!
    אני מפונקת יותר כפי שאת יודעת, כשאני צריכה אני מבקשת ולרוב הוא עושה מה שביקשתי.
    אני שונאת שהוא מציע מיוזמתו לעשות משהו ואז לא עושה....
    לאסף גרביים זה בהחלט מעצבן!!!!!!!!!!

• בעלי בלגניסט. נקודה. הפנמתי שזה לא ישתנה לעולם.
    אם אני מבקשת שיעשה משהו, רוב הסיכויים שהוא כן יעשה (בסופו של דבר).
    בהתחלה זה עיצבן אותי שאני צריכה לבקש והוא לא עושה מיוזמתו.
    היום כבר לא מזיז לי. העיקר שיעשה.
    ואני לא מבינה מה זה "שיעזור בעבודות הבית" - זה גם הבית שלו!
    אני לא קוראת לזה "עזרה", אני קוראת לזה "עשייה".
  • אני מצפה לשיוויון מלא בינינו, בימי שישי, אני מבשלת לשבת והוא מנקה, באמצע שבוע, אני מכבסת, הוא מסדר וכו' - בימים שהוא בבית....
    לא מוותרת לרגע.

את ממש לא מפונקת!!!

• אני לא מגדירה עצמי כ"עקרת בית", אלא כ"חיה בבית".
    כמותי יש עוד 4 אנשים ש"חיים בבית".
    1 מתוך ה - 4 האלו, הוא מבוגר כמוני.
    ומוטלת עליו אחריות לסדר ולניקיון - בדיוק כשם שעלי מוטלת אחריות כזו.
    עניתי לך?...
    מעבר לזה, החופש מרגיז ומעצבן ברמות על.
    ובמעשי - הוא עושה כמוני. לפעמים קצת יותר, לפעמים אני קצת יותר.
  • אני למדתי את בעלי אם הגרבים לא יהיו בסל כביסה אז לא יהיה לו גרבים ללבוש
  • יש מן מחשבה כזאת שאם את בבית את נחה ..
  • תראי, אני אישית חושבת שאם אני בבית והוא עובד זאת חלוקה שווה.
    אני אמורה לדעתי לטפל בענייני הבית מהסיבה שאני לא עובדת ויש לי כביכול זמן והוא רב היום בעבודה ולא נראה לי פייר לבקש ממנו לעשות מטלות אחרי שהוא מגיע הבייתה.
    אבללללל כשעידו היה איתי בבית היה מאוד קשה לדאוג לכל מטלות הבית לבד עם תינוק בבית שדורש המון תשומת לב ולכן התפשרנו ולקחנו מנקה, כשעידו היה ממש קטן ולא היה לי זמן כמעט בכלל היא הייתה מגיעה פעם בשבוע ואחכ כשעידו גדל והיה לי יותר זמן שינינו לפעם בשבועיים ובשבוע שהיא לא באה אני מנקה.
    עכשיו כשעידו בגן עדיין השארתי אותה כי יש לי המון סידורים לקראת החזרה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• אני לא מבינה את עניין ה"גרביים בסלון"
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מצטערת, אבל אני עדיין טוענת שזה לא קשור לעקרת בית או לא.

ברור שלא התכוונתי שהוא צריך עכשיו להתחיל לנקות כל יום את כל הבית כשהוא חוזר מהעבודה. ברור שלא!! ותמיד עדיף שיהיה עם הילדים בזמן הפנוי שיש לו, במיוחד כשהוא מועט.

אבל, הוא בכל מקרה מוריד את הגרביים נכון?? אז תוריד אותם ליד הסל כביסה ולא באמצע הסלון. מה כ"כ קשה? זה שאת בבית לא אומר שהוא צריך להשאיר את כל הדברים שלו מפוזרים. אלה הרגלים!! אם היית עובדת הוא לא היה משאיר לך לאסוף את הגרביים אחריו???

זה כמו שליאור לפעמים זורק משהו לכיור "רק לרגע" כשהוא יודע שזה לא המקום שלו. במקום לזרוק לכיור (ןעכשיו להשאיר כי שכח), תזרוק ישר לפח!! מה הבעיה??? אלה הדברים שמשגעים אותי.
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• נו ברור שהוא עוזר !
    לא בהכל אבל סליחה, הוא עובד 9 שעות ,למה אני צריכה לעבוד 16 שעות??
  • מצפה ממנו אבל את המינימום....
    הוא עובד 12 שעות במשמרת...ואני לא אז כשיש לו זמן פנוי אני מעדיפה שיבלה עם הילדים
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • לצערי נועם עדיי ן לא הפנים שכל בגד שהוא מפזר בבית אחרי שלבש ולא מחזיר לארון מייד עובר לכביסה..והוא מתרגז:רק אתמול הוצאתי !
    אז תחזיר למקום!!!!!!!
    הוא פשוט לא מפנים וכל הבית מלא חולצות ומכנסיים שהוא לבד במהלך השבוע ואני מייד מכבסת...וחוזר חלילה, אוף!
    לגבי השאר..אני לא עקרת בית אבל בהחלט מצפה שכל אחד יתרום לפי יכולתו וכישוריו...אני לא מוכשרת בלעשות כלים אז הוא עושה! (הוא טועם שאני שוטפת גרוע ולא מסדרת טוב במדיח..אז בבקשה)
    לתות כביסה הוא תולה כי הוא לא רוצה שאני ארים את סל הכביסה הכבד ואצא לחצר לתלות...אם אני במהלך היום בבית אני כן תולה..אני ממש לא אחכה לו הכוונה לכביסה שתולים בערב....
    לבשל אני מבשלת כי הוא לא יודע ...ולנקות יסודי אני מנקה כי תאמת אין לו זמן הוא באמת עובד שעות מטורפות ואני יותר בבית אז כשיש בוקר פנוי אני מנקה...
    גם מה שאני לא סומכת על אף אחד בנקיון יסודי וגם כשהוא פעם אחת שטף אני שטפתי אחריו
  • האמת? אני אוהבת לאסוף אחריו את הגרביים

• אני על הרצפה מרוב צחוק
    נוגעעעעע די, באמת, את מצפה שהפרזיטים האלה יעשו משהו בבית.
    עקרת בית זה מקצוע לכל דבר!!! ולפעמים יותר קשה מעבודה בחוץ.

גרביים????? מה עם לשים את הצלחת אחרי האוכל בתוך הכיור ולא רק "ליד" או להשאיר גרביים בכל מקום אפשרי, שאריות של אוכל בחדרים, על הרצפה, על השידה, בחדר מחשב בכל פינה אפשרית, לתת לבנים לעשות בלאגן ולא לסדר.

בקיצור יש לי בן רביעי מגודל לא פחות מהשלושה האחרים.

אמרתי לו פעם "מה עשיתי שזה מגיע לי"???? מה אני לא עובדת??? לוקחת את הילדים לגן, מחזירה אותם, כביסות, אוכל, ניקיון הבית כי אין לי מנקה, קניות, סחיבות ובסוף יש טענות.

ביקשתי ממנו לתלות את הכביסה השבוע כי אני עובדת והוא בבית עם הילדים- אז יותר קל להכניס הכל למכונת ייבוש ולבזבז עוד חשמל
  • אני חושבת שהרבה יותר קל לי לעשות הכל לבד (מה גם הוא בקושי בבית אז גם אם ארצה אין לי מתי לבקש) מאשר לצפות לדברים. כמו שחברה שלי אומרת כגודל הציפייה הגודל של אכזבה. פלוס, אני יודעת שהוא יעשה הכי טוב שהוא חושב שצריך להיות ולרוב זה לא עומד בסטנדרטים שלי אז חבל. ואני גם מסכימה שבגלל שאני לא עובדת מחוץ לבית אז חלוקת העבודה היא שונה. הוא עובד בחוץ אני עובדת בבית.
    אבל, וזה אבל גדול מאוד, אני כן מצפה ודורשת מינימום של סדר והגיינה כמו בגדים או לארון או לסל כביסה, זבל בתוך הפח, כלים מלוכלכים בכיור, מגבת תלויה וכו׳. פה זה בכלל לא קשור למטלות הבית

• גם כשהייתי עקרת בית ...כן אני דרשתי.
    זו לא בושה ולא חוצפה. הוא גר בבית בדיוק כמוני
    ולכן מין הראוי שישתתף בעבודות מסוימות...
    אחרת היו קוראים לזה "מלון" ..לא?...

• תודה מותק
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• אני לא עקרת בית, אבל לדעתי תלוי בגודל המשרה של הבעל.
    אם בעל טוחן שעות נוספות ומגיע הביתה באפיסת כוחות, אני לא הייתי דורשת ממנו להתחלק איתי בעבודות הבית.
    הבעל במקרה הזה המפרנס היחיד, הוא זה שמחזיק כלכלית את משק הבית,
    אז כדאי לשמור על הכוחות שלו שיביא את הכסף, שיהיה מה לבזבז לאישה
  • יואוווו איה מעצבנים הבעלים שלכם
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בעקרון בעלי מסדר ומנקה לא פחות ממני... יש ימים שאפילו יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה