היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בוקר טוב אני 5 ימים אחרי החזרה, האם אני יכולה לחזור לשגרה ולעשות נסיעות לא קצרות ברכב? אני די משתעממת בבית, האם מומלץ לצאת ולטייל או רק להישאר במיטה בשכיבה, אני אודה לעזרתכןןןןןןן, בתודה רבה רבה מראש
באהבה JESI
6 תגובות
עמוד 1
ג'סי,
קודם כל בהצלחה... ברור שאת יכולה לצאת מהבית ולנסוע גם כבר ביום של ההחזרה... הרופאה שלי אומרת הכל כרגיל רק לא ג'קוזי ומקלחות רותחות - חוץ מזה הכל כרגיל גם לחזור לעבודה....
תחשבי שהעוברים כבר ברחם זה לא שהתאמצות תוציא אותם. הסיבה היחידה שבגללה הם יכולים לא להיקלט היא בדר"כ שהם לא מתפתחים בפנים.... בהצלחה!!!
היי ג׳סי, אין הגבלה כל עוד את לא בסטרס! צאי תבלי ותתנהלי כרגיל. מה שכן תשתי המוןןן ולא להרים משקלים כבדים. המון הצלחה!!!!
בטח שאת יכולה!!! רק כמו שאמרו לא להדים כבד ולשתות הרבה כל השאר הכל כרגיל... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שיהיה המון המון בהצלחה
קודם כל בהצלחה... ובטח שאת יכולה לחזור לשיגרה. אפילו מאוד רצוי...כמובן לא מאמץ פיזי ולא ג'קוזי ומקלחות רותחות כמו שהבנות כבר רשמו לך...
מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות!!!
בנות אתן מקסימות ומדהימות תודה רבה רבה על המענה המהיר והתומך, שיהייה בהצלחה לכולנו אמן ואמן, מעריכה מאוד