בדיקות בסוף ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יקרות

מה זה בדיקת GBS?
    איך מבוצעת? האם חובה לעבור?
3 תגובות
עמוד 1
  • זו בדיקה שעושים או ע"י מתן שתן או ע"י בדיקת משטח הנרתיק,
    כדי לגלות אם יש חיידק במעיים שעלול להידבק בו העובר בזמן הלידה כשהוא עובר בתעלות.
    במידה ומגלים את החיידק, כארבע שעות לפני הלידה נותנים אנטיביוטיקה דרך עירוי וריד, כדי שהבייבי לא ידבק בחיידק.
    זה לא קריטי. יש המון נשים שיש להן את זה ומקבלות אנטיביוטיקה ועוברות את הלידה בשלום...
    אני אישית לא עשיתי את זה כי הרופאה שלי אמרה שבגלל שלא היו דברים חריגים בבדיקות שתן השגרתיות שהייתי עושה במהלך ההיריון, אז אני לא צריכה לעשות את הבדיקה הזו. כל רופא והשיקולים הרפואיים שלו.

• אני מאמינה שכל בדיקה שהיא לא חודרנית ועלולה להזיק לעובר ומגיעה לי דרך הקופה צריך לעשות

ולכן עשיתי ב-2 ההריונות

סה"כ זה משטח מהנרתיק, את יכולה לעשות את זה בעצמך

אם חס ושלום יש את החיידק הזה ואת יולדת וגינלית זה עלול להדביק את העובר בצאתו מהנרתיק ולגרום לבעיות נשימה וכו'....

אם מגלים שיש אז בלידה נותנים לך אנטיביוטיקה וגם לתינוק כשנולד ומונעים הרבה סיכונים עתידיים

• אז אצלי כנראה גילו את נשאות החיידק הזה בתרבית שתן, כי לא לקחו לי משטח.
    בפתיחה 4 נתנו לי אנטביוטיקה לוריד . גם הגניקולוג שלי אמר שבפתיחה 4 מביאים.
    זה כנראה פשוט נקודת על חזור בלידה שאם הגעת ל4 כנראה כבר את יולדת בטוח.
    ואחרי הלידה אני חושבת מביאים לילד משהו אנטביוטי או שרק בודקים לו דם. אני לא יודעת....ישנתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה