ליקוי חמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאמרתי הנה מנלפלאות הליקוי שלי:
    כשקמנו מהשבעה על אמא באנו אליהם לקחת את יהב ופשוט דיברתי דוגרי שאנחנו זקוקים לעזרה למרות שכבר רמזתי עם שקד בבוקר מכיוון שאני אאלץ לאחר וההיא פירנססה לא עובדת עם רכב צמוד ובסה"כ בת חמישים ומשהו ודרך אגב עושים לי פרצופים בעבודה לאחר כל יום
11 תגובות
עמוד 1
  • שרית מותק הרבה סבלנות ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • ממוש צריך הרבה מאוד סבלנות.
    אני בטוחה במליון אחוזים שאת תמצאי את הדרך להסתדר ולהצליח , היא לא רוצה לעזור שלא תעזור ההפסד הוא רק ורק שלה לא צריך לקבול אדם לבוא לעזור עדיף שתבוא בכיף וברצון מאשר תעשה לך פרצופים כל הזמן.
    אם היית גרה קרוב אלי היתי עוזרת לך בבקרים עם הילדים
    אולי יש לך איזה שכנה או נערה שגרה קרוב ויכולה בבוקר בדרך לבית ספר לשים את שקד בגן
  • תחזיקי מעמד. לדברים יש נטייה להסתדר לבד עם הזמן.
  • מצאתי איזו מישהי ממול שתמיד שומרת על הנכדות שלה והיא הסכימה לעזור אמרתי לה שכמה ימים ננסה ונראה איך אני מסתדרת, אבל לא נעים לי היא כמה בבוקר בתשע רק ואיך אני אשלם לה על רבע שעה ביום נראה לי הזוי וגם כן היא אמרה לי תוריד את שקד למטה ואני אקח אותה ושקד בבוקר עם השטויות כן להסתרק לא להסתרק וכו.
    ברור לי שההפסד כולו שלה אני בקושי הולכת אליהם רק אם באמת מזמינים או לימי הולדת לצערי שאני חייבת סתם לשבת לא ולא
  • אלנו יש כמה שלוקחים כמה ילדים הביתה מהגן ולגן ולוקחים על זה 10 שקלים
  • אם היית גרה ברחובות,זה היה מושלם,הייתי ברצון באה לשחק אחה"צ עם שקד.

כל-כך קשה ומובן מנסיון-אישי, לבקש ישירות עזרה ומתחילים להתחמק,חמותי אלופה בזאת, אז רק כשדחוף אני מבקשת.
    אמה נמצאת בבית-אבות לבד,בגלל שהיתה אם בזמנו מעפנה וכעת גם חמותי לא-משקיעה בה,רק חבל שהיא ממשיכה את ה"מסורת" העלובה הזאת

• איזה חצופה נבלה!!!!!! לא יכולה להבין אנשים כאלו
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• קבלי מלא מלא מלא מלא
  • טוב לדעת שיש חברות כאלו טובות רק בפורום המקסים הזה שממש מתנדבות לעזור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה