היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תתחדשו כמה עלה הבגד ים של להב??? יש אותו במידות קטנות?
מהמם!
מהמםםםםםםםםםםםם
תתחדשו!!! הבגד ים של נועם מעלף. גם אני הולכת לקנות להם בפוקס, עם מיקי!
ויקי איזה מידה הם? בפוקס יש עד מידה 2.
נופר ממי אני ראיתי בH&O ממידה 2 אבל לא חיפשתי טוב ובטח יש אזור של קטנים יותר. עלה לי 100 שח לחברי מועדון זה פחות.
מיכל אני מושיבה את נועם קצת בכל יום. - כמובן בהמלצת הפיזיוטרפיסטית (אצל להב הייתי מושיבה כל הזמן לכל היום ומאוד לאמומלץ כי זה עיכב לה הכל)
מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
וואוו תתחדשו...
ראיתי את הסנדלים בקרוקס אבל זה לא בריא לגב להסתובב כל היום עם קרוקס לפי מיטב הבנתי. אני גם עוד רוצה לקנות לה קרוקס אבל לגן קניתי גלי
אה אצל להב לא ידעת שאסור להושיב?
ונועם יושבת כלכך ישר שכאילו היא מוכנה ובשלה לזה ממש....
בגלל זה הפיזיוטרפיסטית אמרה לי שאני יכולה להושיב אותה כי היא באמת מוכנה לזה
ולגבי להב ידעתי אבל הקשבתי לחמתי
להב בגיל 7 חודשים כבר יכלה לשבת לבד למשך שעות בלי בעיה עם גב זקוף אבל זה גרם לזה שהיא לא רצתה שום תנוחה אחרת
בזה את צודקת אני באמת מושיבה לדקה שתיים רק כדי לראות אם היא מתיישרת ומוכנה.... אבל לא יותר מזה..... היא ממש רוצה לשבת... והיא מנסה מאד..... מישיבת חוף -חסרה לה רק המשיכה מהבטן והיא יושבת..