זקוקה להמלצות בדחיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אני יודעת שדי נעלמתי מכאן לאחרונה (לא מצאתי את הזמן בחודשים האחרונים ליותר מהצצות חטופות פה ושם), אבל אני ממש זקוקה לעזרתכן....

קנינו דירה שבנייתה אמורה להסתיים בעוד כ-4 חודשים, והגענו לשלב בו צריך להחליט אילו מכשירי חשמל קונים למטבח בשביל המידות לחב' שמכינה את המטבח.

בגדול - נראה לי שניקח תנור מובנה לבן של בוש ומדיח חצי אינטגרלי עם פנל לבן גם של בוש.
    לגבי הכיריים (גז) - אנחנו בהתלבטויות קשות. מצד אחד רוצים מאוד את הזכוכית כי נראה יותר טוב, אך מצד שני אני לא אוהבת את זה שמחזיקי הסירים הם בודדים (אחד לכל מבער) ולא רשת. עוד דבר - אם לא זכוכית - אז עדיפות לצבע שחור, ובכל אופן לא נירוסטה.
    עד היום היה לי תנור משולב עם כיריים של בוש, כך שאני לא מבינה יותר מדי בכיריים, לא מבחינת הסוגים ולא מבחינת החברות.
    אודה לכן מאוד אם תתרמו לי קצת מידע מניסיונכן שיעזור לי בהחלטה הזו.

תודה מראש
    הילה.
8 תגובות
עמוד 1
  • כירים רק לא ניסרוסטה אני עשיתי טעות אמרו לי לא לקנות כאלה קניתי ממש סיוט לנקות את הלכלוך כל דבר רואים
  • תודה איפי. זאת גם הסיבה שציינתי שבכל אופן לא נירוסטה. שמעתי שזה זוועה.
    ראיתי באינטרנט כיריים מזכוכית שחורה, שרק הפאנל הקדמי עם כפתורי ההפעלה הוא מנירוסטה. נראה לך שבמקרה הזה זה יהיה בסדר?

בנות, יש עוד דיעות? בבקשה...
  • אני קניתי לפני פחות משנה תנור מדיח ומיקרו של בוש ואני מרוצה מאוד
    מקרר של שארפ
    וכיריים חשמליים זכוכית של פאגור

• תודה נשנושית
  • מדיח קניתי לפני כשלושה חודשים אינטגרלי מלא של בוש ..מנירוסטה כי הלבן לא התאים לי בבית מאוד מרוצה .

תנור ממליצה בחום רק פירוליטי עם ניקוי עצמי .
    אני קניתי של סימנס יש בו נעילת ילדים כך שהם לא יכולים להפעיל אותו.
    כיריים יש לי מנירוסטה דווקא דיי מרוצה . היו לי בעבר של דלונגי מזכוכית שחורה היה מאוד קל לנקות אותם . ואת המתכת שמחזיקה את הסיר הייתי מכניסה למדיח בקלות ..

שיהיה בהצלחה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • היו לי כיריים נירוסטה בבית האחרון לפני שעברנו וזה היה סיוט! הם עבדו 100% אבל ניקיון היה קשה.
    קנינו כיריים אלקטרה לבנים גז ואני מאוד מרוצה! תנור BI של BIO (איטלקי) ומקרר נורמנדה.
    מה שהנחה אותנו היה המחיר - היה לנו תקציב מוגבל ועשינו סקר רחב סביב אותם מחירים.

בהצלחה
  • תודה בנות
  • אצלי הכריים בצבע שחור וגם רואים כל ליכלוך, טיפות שמן ואבק.
    מצד שני התנור שלי מעולם לא היה כזה נקי כי בגלל שאני רואה זה מעצבן אותי ואני כל יום מנקה אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה