עצירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נושא כאוב אצל לא מעט מאיתנו זה בטוח, אבל היום אצלי זה הגיע לשיאים חדשים.

אמילי פשוט הוציאה את נשמתה בצרחות מכאבים. מזל שבעלי יודע לשמור על קור רוח ועזר לה (בדרך שקצת לא הייתה נעימה לה אבל אין מה לעשות) לעשות קקי.

יצא לה קקי ממש ממש קשה, בגוש (סליחה על התיאור).

עולה לי המחשבה- יכול להיות שסימילאק עושה לה ככה? כי בכל זאת, זאת הת**** העיקרית שלה.

או שאולי זה הברזל? אבל אי אפשר להספיק אותו, ובכלל בגיל חצי שנה מגדילים קצת את המינון.

אז מה עושים?
    להוסיף למרק הירקות עגבניה?
    לתת לה מיץ עגבניה בנפרד?

כואב לי הלב..
9 תגובות
עמוד 1
  • רז סבלה נורא מעצירות ונמנעתי מלתת לה בננה, אורז וכו...
    כן הוספתי למרק עגבניה.. נתתי לה גם את הגרגירים של העגבניה בתוספת שמן זית- לא עזר! אולי לאמילי זה יעזור תנסי!
    ועוד דבר- אני בעד לעזור לה.. אם את רואה שהיא נורא מתאמצת ולא מצליחה לבד.. תכופפי לה את הרגליים כלפי הבטן, תעשי לה עיסויים, ובמידת הצורך שימי לי מד חום או משהו שיגרה לה את האזור והיא תוכל לעשות קקי בנחת...
    אצלנו הבעיה קשה עד היום!!!! והרופאה נתנה לי לתת לרז איזה סירופ כזה שעוזר למערכת העיכול- אבל פחדתי ולא השתמשתי בו, פחדתי ליצור תלות שלה בתרופה

• גרבר שזיפים , מיץ תפוזים , עגבניות...
    ומיייםםםםםםםםם

לא נעים בכללל..
    גם הדס מתאמצת ויוצאים עיגולים אבל זה לא משהו נורא למזלי...

• אוי מסכנונה קטנה

• מים זה בעיה... היא לא אוהבת..

מיכלי, תזכירי לי מה אמרת פעם לגבי להוסיף נענע?

איך עושים את זה?
  • מים רותחים על הנענע עד שמתקבל צבע צהוב - ירוק , להוציא את הנענע ואז להוסיף קרים מורתחים.

אצלי היא אהבה ככה. אבל אם לא אז התכנון היה להוסיף סוכר ענבים (ממש כמו תה שלנו) ולהוריד את הכמות לאט לאט עד בכלל לא.

• מסכנונה קטנה... לפעמים באמת אין ברירה ואם התינוק ממש מתאמץ אז באמת צריך לעזור כמו שבעלך עשה...
    לגבי מה יכול להיות הגורם - לרוב מדובר בטיפות הברזל הארורות האלה
  • בובה נראה לי שפיספסת את התגובה שלי....

בכל אופן אם את פנויה מחר לטיול עגלות שימשי ... נשמח! דברי איתי

• ג'ני מותק יש לי בדיוק את אותה הבעייה!!!!!!!!!!!!

היום הייתי אצל הרופא... ואת לא תאמיני מה הוא אמר לי! לשים לה כפית שמן זית / קנולה במטרנה 3 פעמים ביום ואז הכל יצא חלק חלק....

כמובן שגם מים לא יזיק... וגם מחר אני אקנה גרבר שזיפים ותפוח (פחות נורא לדעתי משזיפים לבד...)

בקיצור מחר נראה מה יצא מהשמן

• כמו שלילה אמרה, גם לי יעצה אחות טיפת חלב לשים כפית שמן קנולה ( כי זה בלי ריח ) בסימילאק וזה ממש עוזר ליציאות... הבובה שלי סובלת גם מעצירות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה