התייעצות- פנייה למיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 39+4, מאתמול ב3 לפנות בוקר ( כ43 שעות) אני עם צירים, לא סדירים, בהפרשים של בין 6-15 דק' בערך.
    הצירים התחזקו מעט בעוצמתם בשעות האחרונות אבל לא נעשו סדירים או תכופים יותר.
    השאלה שלי היא האם יש טעם שאסע למיון לפני שההפרשים מתקצרים?
    לחכות שיהיו הפרשים סדירים של 5 דק' ליותר משעה כמו שאומרים או שאם הם מתחזקים בעוצמה בכל זאת כדאי לפנות?
    תודה!!
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי - בקורס הכנה ללידה אומרים ללכת רק כשיש 3 צירים ב10 דקות למשך שעתיים....
    ואני הלכתי שהיו צירים בהפרש של 5-7 דקות במשך חצי שעה והייתי כבר בפתיחה 4 ומחיקה 80.
    אז טוב מאד שלא חיכיתי בבית!!!!! כי מי יודע? אולי לא הייתי מספיקה לאפידורל אם כך?

מה התכנון שלך? טבעי? אם כן , נסי להגיע כשהצירים קרובים וכואבים ככה רוב הסיכויים שהפתיחה גדולה לאפידורל....
    אבל אם את רוצה אפידורל אני הייתי ממליצה ללכת כשהצירים באים כל 6-7 דקות למשך חצי שעה - שעה...

שתיהיה לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות.

• מכירה בנות שהצירים שלהן לא היו סדירים והלכו ללדת.

אם הצירים טובים כאלה חזקים כואבים שבא לך לרצוח מישהו הייתי הולכת לבדוק
    בהצלחה לידה קלה

• גם אני חושבת שאם הצירים מממש חזקים או אפילו בלי ממש - תלכי לבדוק
    עדיף שיחזירו הביתה מאשר שתלדי באוטו

• תודה רבה על התשובות והאיחולים,‏ בע"ה!‏
    נראה לי אני אחכה עוד קצת ואם הצירים ימשיכו להיות לא סדירים אבל חזקים אלך בכל זאת...
    מחר דווקא תאריך נחמד,‏ אני בעד ‏
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה