סקר- מי הולך לישון קודם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי הולך לישון ראשון?
    הילד , את או הבעל?

טוב אז הסדר הוא :
    הדס , אני ואז בעלי....
    אין מצב שהוא ירדם לפני.
    אני גם אוהבת לישון קודם
    ככה אני מרגישה בטוחה ושהוא מגן עליי ( אל תשאלו ממה )

9 תגובות
עמוד 1
  • תמר מן הסתם....

לרוב אני קודם כי אני זו שקמה גם עם תמר בבוקר מוקדם ולרוב גם במהלך הלילה.... (הבעלול עובד עד מאוחר אז אני מרחמת עליו)

ואז הבעלול....

אבל לפחות פעמיים בשבוע הוא נכנס איתי כאילו לישון

• ברור שהילדה קודם
    ואז בעלי ואני יחד

• חחחחחחחח סקר חמוד
    ברור שרז הולכת לישון קודם.. אחר כך בעלי תמיד נשפך מעייפות.. ואז אני סוגרת את הבסטה

• כמובן שאמילי קודם.

בעלי עובד עד מאוחר, ואם אני רוצה לראות אותו לפחות לחצי שעה ביום אז אני מחכה לו ואז אנחנו הולכים לישון ביחד.

אבל כשאני אתחיל לעבוד זה ישתנה.. אין מצב שאני אלך לישון אחרי 11
  • אריאנה הולכת לישון קודם ואח"כ אני ובעלי, לפעמים אני נכנסת למיטה לפניו אבל נרדמת רק כשהוא מצטרף
  • הילדים הולכים לישון ראשונים.
    אחריהם אני נכנסת למיטה, אבל אני בדכ"כ קוראת ספר או משחקת באייפון ואז בעלי מצטרף.

• מרדימים את נועה, ואזזז אני נופלת מעייפות
  • אירה אהבתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה