-
הילדה שלי עדיין ישנה איתנו בחדר והיא בת שנה ו-5
ועדיין נורא כיף לי שהיא ליידי.. בקרוב אעביר אותה כי עוד מעט תכנס לחדרנו נסיכה חדשה
-
אני העברתי את נהוראי בלית ברירה ב-4 חודשים
והיום אני מבינה כמה שזה היה צעד חשוב והכרחי! קודם כל יש לו את הטריטוריה שלו, הוא לא ישן טוב בשום מקום אחר כמו בחדר שלו במיטה שלו. לנו יש פרטיות ורוגע (שהוא היה ישן לידי הייתי פוקחת חצי עין רוב הלילה)
וב"ה הכל בא על מקומו בשלום
-
תעשי מה שנוח ומתאים לך!!!
אני הנקתי את אופק עד גיל 4 וחצי חודשים. והיא ישנה איתי בחדר צמוד אליי בעריסה. אין יותר נוח מזה.... ככה לא הייתי צריכה על כל פיפס לקום ולרוץ אליה ואפילו מתוך המיטה יכולתי לשים לה מוצץ ולהרים אותה....
עכשיו היא בת חצי שנה... לפני כשבוע העברתי אותה לחדר שלה (שנמצא 2 צעדים מהחדר שלנו...) לקח לי המון זמן להעביר אותה עד שערב אחד זה היה הכי ספונטני בעולם... החלפתי לה מצעים בעריסה והחלטתי לכבס את המגן ראש...הוא לא התייבש ואז אמרתי לבעלי היום היא תישן בחדר שלה...מאז היא שם
אני אומרת תעשי מה שנוח לך ולבייבי.... בסופו של דבר את זו שקמה להניק
בהצלחה
-
וואי אני בעייתית בנושא... תמר עדיין איתנו... קשה לי מאוד להעביר וכשהיא היתה קטנה בכללללללללללל זה לא היה בא בחשבון אבל גם מבחינת בעלי...
השאלה הגדולה היא מה מפריע לבעלך? האינטימיות?
לדעתי זה ממש קשה להניק וכל פעם לקום לחדר אחר אבל זה בהחלט אפשרי אם יש סיבה מספיק טובה.
לפי מה שאומרים תינוקות ישנים הרבה יותר טוב בחדר משלהם כשההורים לא לידם... בגלל זה אני שוקלת בקרוב להעביר את תמר
אני שוקלת אתזה כבר כמה חודשים
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מיטל הרסת אותי עם התיאורים שלך
אהבתי את הנמשיך לשקול
-
מיטלי, אין עלייך!
-
אני גם בעד להעביר מוקדם - את דור העברנו בגיל חודשים בערך.
מיטל - ליייק חחחחח
-
שמחה שהצחקתי אתכן
-
אני אולי קצת קיצונית אבל איתי הם ישנו רק בשבוע הראשון...
גם אני וגם בעלי מאמינים שהם לא צרייכים להיות איתנו.
גם ככה כל הבית הפך להיות חדר משחקים אחד גדול אז לפחות החדר שלנו הוא רק שלנו...
אני חושבת שזה תורם לכולם כשהם ישנים במיטה שלהם, בחדר שלהם
יום נפלא
-
טוב אז הדס עדיין איתנו אבל זה כי אין עוד חדר...
אחרת הייתי מעבירה אותה כבר בחצי שנה.
גם כי אני חושבת שזה גיל מתאים וגם כי הייתי לקראת סיום הנקה.
לדעתי אזה שיקול שלך אם להעביר אותה חדר כי את עדיין מניקה וזה כל הזמן לעבור חדר..
השאלה אם היא אוכלת בלילה וכמה? ועד כמה מפריע לך לעבור חדר...
אם פעם אחת וזה לא מפריע לך אז פשוט תעבירי.
יש אמהות שמאז שחוזרים הביתה שמים את היחד בחדר נפרד.
-
אני הייתי מחכה עוד קצת היא עדין פיצית
-
העברתי את בן לפי חודש
-
מיטל חחחחחח הרסת אותי
מה הרציונל מאחורי הדרישה של בעלך? למה הוא מבקש את זה?
צריך לדעת לשלב הכל - ילד ראשון עלול לגרור אחריו הרבה קרעים בזוגיות וצריך לדעת למזער אותם.
אם זה משהו שממש עקרוני לבעלך כי חשובה לו האינטימיות כי חשוב לו הפרטיות כי בא לו פינה אחת בבית שהיא רק שלו אז לדעתי ועם כל הקושי את צריכה להעביר חדר.
ולמה לישון איתה לא הבנתי?
מה זה קומה אחרת? מפלס אחר? זה בטח חדר ליד. שימי הוקי טוקי תשמעי כל צליל שהיא עושה.
וכשצריך להניק תביאי אותה אליך לחדר תניקי ותחזירי למיטה
-
בעיקרון האוצר שלי קמה פעמיים בלילה...
היא לא מפריע לנו בעלי פשוט יקי !! הולך לפי הספר..
הבית שלי 2 מפלסים אבל החדר שלה בקומה שלנו אבל לא ממש קרוב ויש לי מכשיר קשר אבל עדיין אני לא מוכנה לזה נפשית שהיא תישן לבד שם..
-
אני העברתי את שמואל בגיל שנה וחודשיים- חודש לפני זה הוא ישן צהריים בחדר שלו במיטת מעבר- וראינו שהוא מסתדר בשינה לבד והעברנו אותו לחדר שלו עם מוניטור עם מצלמה. גליה תישן איתו עד חודש בערך לפני שנרצה להעביר את הילד שיוולד למיטת התינוק וגם לה נעביר את מוניטור המצלמה שלה לחדרה. אי לא הייתי מסוגלת להעביר אותם בגיל כזה לחדר אחר.
בחירה טובה!!!