בנות שהכינו עוגת ברבי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזו בובה השתמשתן? ברבי רגילה או בובה מיוחדת לעוגה, בלי הרגליים?
    אם זו בובה רגילה איך אני מעמידה אותה אם יש לי תבנית עם חור באמצע? הבובה לא תהיה גבוהה מדי? או שעדיף להשתמש בתבנית ללא חור?
    ואו, כמה שאלות

14 תגובות
עמוד 1
  • פעם אחת השתמשתי בברבי רגילה וחתכתי לה את הרגליים..
    פעם שניה קניתי בובה עם שיפוד..ובטוח אני אשתמש בה שוב..זו אחלה עוגה
    וגם השקעתי בתבנית מיוחדת. רצוי משהו שיהיה יחסית גבוה

• גם אני השתמשתי בברבי רגילה והורדתי לה את הרגליים, אבל זה דיי יקר אז אני בהחלט ממליצה לקנות בובה זולה יותר.
  • ברבי שהכנסתי לחדר ניתוח

• גיסתי עתה עם ברבי רגילה
    ולא הורידה רגליים
    אין לי מושג איך...
    היתה עוגה גבוהה...

• תודה!

אנה
  • טוב, עוד שאלה, עכשיו חיפשתי וראיתי שנסובות הקטנות עם המקל באות בלי החלק העליון של השמלה. ככה היה גם אצלכן? עם כן, איך עשיתן את החלק העליון? עם הקרם?

אנה
  • לירון, תודה! אחלה רעיון עם כמה עוגות במקום עוגה אחת גדולה, נראה לי אני אלך על זה.

אנה
  • ראיתי פעם את הסרטון הזה ולדעתי עוגה אחת הרבה יותר פשוטה..
    אני פעם אחת עשיתי לבובה חולצה מלבד ופעם שניה עשיתי ציפוי של קרם חמאנ

• היי
    אז ככה אני השתמשתי בבובה מיוחד של עוגה, כאן בקנדה זה עולה משהו כמו 3 דולר.
    גם כאן היא מגיעה עירומה ואני הכנתי לה את הבגדים מבצק סוכר,
    השתמשתי בתבנית רגילה שהייתה לי בצורה של שמלה ועליה הנחתי עוד עוגה קטנטונת בתבנית קוגלהוף קטנה אישית וככה יצרתי את המראה הנכון והגובה הנכון לשמלה.
    הנה קישור לעוגה שיצאה לי ואגב זאת העוגה השניה שהכנתי מבצק סוכר
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• מירית , עוגה מהממת !! התאהבתי
    כל הכבוד על ההשקעה, היית צריכה לעשות סרטון הדרכה
  • mirit - מדהים! לא להאמין שזו העוגה השניה שלך!!!!
  • מירית, העוגה נראית סוף הדרך!
    אני פשוט מנסה להמנע מבצק סוכר הפעם..
    וכן, גם אצלנו זו הבובה שמצאתי.
    בסוף קניתי ברבי שהחלק העליון של הביגוד עשוי מפלסטיק (אצלנו אפשר למצוא בממש זול, קניתי ב6 דולר) ואלך על הרעיון מהסרטון שלירון מצאה. אתמול ניסיתי להכין בלי החלק העליון ויצא טעים ויפה. עכשיו אני מרגישה יותר בטוחה. היום הולדת בשבוע הבא, אני אעדכן איך יצא

• בהצלחה.לגיל 4 אני גם רוצה להכין כזו אז לכן גם אני תהיתי..תעדכני ותצלמי איך יצא ותראי לנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה