כמה ccאוכלים בגיל 3חודשים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!ברצוני לדעת האם 180 cc מטרנה בגיל 3 חודשים זה בסדר?! אני אם לארבעה ילדים ועדיין לא יצאה לי לתת מטרנה בגיל הזה. גם בגלל שתינוקת שלי היתה מאושפזת ב גיל חודש ו3 שבועות, היגבילו אותה על 100 cc,(הרופאים עושים את החישוב לפי משקל)וכך נמשך עד גיל חודשיים וחצי, האם זה בסדר להוסיף 80 cc, תוך שבועיים??? כי הילדה כן אוכלת את הכל, ועל המטרנה כתוב לפי הגיל והמשקל היא צריכה לאכול יותר מ 180, בילבול של ממש,אםאפשר לעזור,תודה! אוליאנה

אוליאנה
3 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי את השאלה..
    למה היא היתה מאושפזת?? ובגלל מה הגבילו את האוכל??
    את צריכה לשאול את טיפת חלב, אל תסתמכי על התשובות פה אם יש בעיה כלשהי...

• ה"חישוב" הוא 150 cc כפול משקל התינוק לחלק למס' הארוחות שהוא אוכל ביום. זה החישוב של הספרים.
    בטיפת חלב יגידו לך להכין 120 CC ואם אוכל את כל ה- 120 כל ארוחה אז להכין 150. אם עדיין אוכל את ה- 150 כל ארוחה אז להכין 180.
    יש ילדים שאוכלים יותר ויש שאוכלים פחות. בטיפת חלב, כשאין כל הגבלה רפואית הן אומרות לתת לילד לאכול כמה שהוא רוצה.

הבת שלי לפי החישוב של הספרים צריכה לאכול 125 כל ארוחה. היא לא מגיעה לזה. לפעמים 120, לפעמים 60, לפעמים 90...שאלתי בטיפת חלב כי שאגתי (היא בת 3 חודשים) והתשובסה שקיבלתי היא שלעזוב את החישוב של הספרים ולזרום איתה, כל עוד היא מעלה באופן תקין במשקל, לתת לה לאכול כמה שהיא רוצה.
    בתאבון!

• זה משתנה מילד לילד...

הבת שלי אכלה 120 CC ובקושי הייתה מסיימת אבל מצד שני היא ינקה ואכלה סימילאק רק פעם אחת ביום.

הבן של חברים שלי בן חודשיים וחצי ואוכל 150 CC ארבע פעמים ביום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה