שירן 136!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאמי איפה את מתכוונת לעשות את הבדיקת מי שפיר??
    בחיפה נכון??
    שמעתי על ד"ר שפירא, וגם בעלי דיבר איתו אתמול בטלפון.. אני לא מכירה בכלל רופאים בתחום

7 תגובות
עמוד 1

• הי מאמי

• ד"ר ישראל שפירא הוא מבית חולים בני ציון בחיפה.. הוא מומחה לניקור מי שפיר..
    הבנות פה המליצו לי עליו, וגם בגוגל הוא מופיע בין הרופאים המומחים בתחום באיזור הצפון... רשמתי רופאים מומחים לדיקור מי שפיר והוא הופיע. אני עושה בפרטי אצלו, במכבי אני מקבלת החזר של 1000 ש"ח... שהבדיקה אצלו עולה 4000.
    את בסיכון, אז בטח המדינה מסבסדת את הבדיקה לא?

• כן, המדינה משלמת הכל. אני כנראה אוסיף בשביל לדעת תשובה תוך יומיים למרות שהגנטיקאית אמרה שאין צורך כי אם חס וחלילה יש תוצאה לא טובה, במיידי תוך שבוע גג יכולים לתת לי אותה.
    אם את מרוצה מההמלצות על שפירא- לכי על זה

• רגע, את רוצה להגיד לי שה- 4000 שהוא לוקח אני לא מקבלת תוצאה מהירה???? כאילו צריך להוסיף עוד כסף???????????????????????

• נופר, אצל דר' שפירא בבי"ח בני ציון קיבלתי את התשובה תוך שבועיים בדיוק (באמצע היה יום כיפור). התשלום הוא עבורו, רק כ-800 ש"ח זה עבור המעבדה...

• ואם אני רוצה תשובות תוך יומיים כמה זה תוספת תשלום??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה