היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את יכולה לערבב לו מעדן וניל עם גבינה לבנה בנוגע לנסטי עדיף שלא יתרגל למתוקים! אין כמו מים!
לא... לא... לא....
קרן לא נראה לי שיש בנסטי קפאין
מותר, מותר... יש כאלה שנותנות תה שומר כזה בתקופת הגזים אפילו.
מסכימה עם קרן....
כיף שהוא אהב אבל אני ממליצה לך להרגיל אותו שבבקבוק שלו (כולל כוס מעבר) שותים רק ואך ורק מים
מעבר לזה פינוקים מדי פעם אני אומרת למה לא, אבל מכוס רגילה בלבד
אחותי עושה את זה כל הזמןןןןן והוא מת לה על זה! נראה לי שזה בסדר
טלי אם בתה שאת נותנת אין קפאין אז זה בסדר לדעתי. צריך לשים לב שהוא נטול קפאין. אפשר גם לבשל פרי במים ואז לתת את זה בלי סוכר ובלי כלום זה יוצא כמו מיץ פרי מדולל.
לגבי הנסטי חך הייתי ממליצה... אין כמו להרגיל אל ורק למים... ואם בא לך לפנק אותי אס את יכולה למהול לו את הנסטי יחד עם מים... ככה אני תמיד עשיתי באירועים שבתות וכ׳ו.... ולגבי המעדן וניל... הילדים שלי אף פעם לא אהבו דניאלה או גמדים... תמיד הם אכלו רק וניל עד גיל 7-8 חודשים הייתי מערבבת עם כף גבינה ולאט לאט הפסקתי.... לא ניראה לי שיש בזה משהו לא טוב... נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
גמדים ודניאלה זה על אותו עיקרון של מעדן מעורבב עם גבינה