כמה שאלות כלליות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשבתי על כמה דברים וממש אין לי מושג את מי לשאול אז אולי אתן תוכלו לתת לי איזה מושגון חח..
    עד מתי צריך לתת לתינוק מים רתוחים ולא רגילים, עד איזה גיל?
    אחרי שעברנו את שלב ההתהפכות מה הלאה?קודם ישיבה ואז זחילה או להפך?
    ועוד משהו.. קראתן פעם איזשהו מידע לגבי מתי התינוק מתחיל ממש להבין אותך?את המילים שאת אומרת אני מתכוונת לא את הטון דיבור..

8 תגובות
עמוד 1
  • אני אענה על מה שאני יודעת...
    אחרי התהפכות מגיעה זחילת גחון.. כמו בצבא...
  • מורתחים עד גיל שנה... זה לפי הספר.
    אחרי התהפכות - זחילה על גחון...
    ואז ישיבה..
    אבל הבת שלי כבר על 6 ומתקדמת ככה בקפיצות...
    זה משתנה מילד לילד.. .

לגבי הבנה של מילים
    זה מאד משתנה. יש כאלה בשנה + ויש כאלה מחצי שנה+
    אני חושבת שהדס כבר מבינה אותי
    וכמו שכתבתי פה לא פעם , היא לפעמים גם עונה לי...
    ברור שלא את הכל אבל דברים בסיסיים כמו שאני קוראת לה או אומרת לה" לא " או רוצה לאכול?

• ענו לך...
    בקשר לשאלה האחרונה- אני חושבת שהם מבינים מגיל מאוד קטן...אפילו חצי שנה הם כבר מביניםץאבל זאת דעתי הלא מקצועית

• תודה

• חשוב מאד גם לשקף להם מה עושים ומה קורה להם...
    זה נקרא :mirroring יענו מראה...

• זהו זה מה שאמא שלי כל הזמן מנסה להכניס לי לראש..
    שכשאני מקלחת אותו להגיד לו בדיוק מה אני מסבנת (איזה חלק בגוף) וכו', או להסביר לו מה אנחנו הולכים לעשות הלאה וכו'..
    אבל משום מה זה נורא קשה לי במיוחד ליד אנשים..חחח

• חחחח טלי אני מה זה מבינה אותך, גם אני לא יכלתי לתקשר איתו ככה כשהוא עוד היה נראה ככה:
  • מתי צריך לתת לתינוק מים רתוחים ולא רגילים, עד איזה גיל?
    מגיל 10-11 חודשים כבר פחות הקפדתי על מים רתוחים... לפי מה שידוע לי בטיפת חלב אומרים שמגיל שנה...

אחרי שעברנו את שלב ההתהפכות מה הלאה?קודם ישיבה ואז זחילה או להפך?
    אם זה לפי הספר אז זחילת גחון, זחילת שש (קדימה אחורה), התיישבות ועמידה...
    אבל לכל ילד יש את הסדר שלו - אריאלי שלי קודם עמדה אחרי זה ישבה אחרי זה זחלה והלכה ביחד חחחח.... (בגיל 11 חודשים כבר הלכה)

ועוד משהו.. קראתן פעם איזשהו מידע לגבי מתי התינוק מתחיל ממש להבין אותך?את המילים שאת אומרת אני מתכוונת לא את הטון דיבור..

התינוקי כל הזמן מבין אותנו עד גיל שנה הוא צובר מידע וביום אחד ברגע לא צפוי הכל מתפרץ... הם יותר חכמים ממה שנדמה לנו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה