חזזזזרתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל הבנות היקרות!!!
    מקווה שכולכן בסדר, לא ממש הייתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט אז לא עקבתי אבל מקווה ששום דבר רע לא קרה לאף אחת, שכולן בריאות ונהנות מהחג.
    אז הנה, חזרתי היום בשלום ובשלמותי, עם תינוקת בועטת בשמחה ובששון...
    היה לי חסר הקשר לפורום, למען האמת, כי הוא הפך לחלק מחיי יום יום וטאבים פתוחים בדפדפן, אז אשתדל לקרוא כמה שאפשר כדי להשלים את הפערים וגם אכתוב קצת על מה שהיה לי.
    בינתיים אין לי לא אינטרנט, לא מחשב כמו שצריך ולמעשה גם לא בית כי חזרנו לשום מקום בעצם - לפני החופשה פינינו לגמרי את הדירה שלנו ונתנו אותה לדיירים חדשים ועכשיו חזרנו לבית של הוריו של בעלי, להיום לבית של הסבתא שלו, מחר לא יודעת איפה נהיה כי יש לנו הרבה עבודה בביתן ״החדש״ שלנו ואני לא ממש מסוגלת לעזור כי אני די מוגבלת פיזית לצערי.
    אז זהו בינתיים, אני מאוד עייפה כי קמנו בארבע בבוקר בשביל הטיסה והראש שלי עוד לא הגיע לארץ :) אתאושש קצת ואתחבר שוב.
    ביי בינתיים!

2 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה השבה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• ברוכה השבה
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה