בנות עזרה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבובה שלי אוכלת 90 cc בין שעתיים וחצי לשלוש שעות, סימילאק.
    היא פולטת לי המוןןן ואני מרגישה שהיא לא שבעה ובגלל הפליטות לא הגדלתי כמות...
    מה אפשר לעשות בקשר לפליטות ? ניסיתי להחליף תמ״ל ממטרנה לסימילאק וזה לא עזר.
    תודה מראש וחג שמח

18 תגובות
עמוד 1
  • כמה היא נולדה ?
    הבן שלי בגיל של הבת שלך אפילו פחות ואוכל כפול

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• 4.070
  • ממי יש מצב שאת צריכה להגדיל לה את הכמות 90 זה מעט
    הבן שלי נולד לפני חודש 3500 והוא אוכל 180 כל ארוחה
    הבת שלך אוכלת ממש מעט בגלל זה היא עושה רווחים קצרים מאוד

היא ישנה בלילות ?

**

• אם אני נותנת יותר מ90 היא מקיאה או פולטת המוןן ניסיתי כבר להעלות ל120 והיא לא קיבלה את זה יפה.
    ובלילה, חמסה, ישנה 5-6 שעות רצוף

• מתי שקלת אותה פעם אחרונה ?

כמה ארוחות יוצא לה לאכול ביום?

ניראה לי מעט ואיך היא ישנה בלילה בלי להיות רעבה ?

וזה שהיא פולטת גם הבן שלי פולט הם מוציאים את מה שמיותר להם לדעתי זה לא קנה מידה לכמות האוכל שהיא צריכה לאכול תסתכלי על האריזת אוכל שלה מה כתוב לפי המשקל שלה כמה צריך לתת לה

**

• היא פולטת המון.. כמות לא רגילה.. בשפריץ..
    לפי המשקל שלה היא צריכה לאכול 120 כל 3 שעות, ופעם אחרונה שהייתי בטיפת חלב היא עלתה 500 גרם בשבועיים

• אושר שלי,
    לא רוצה להפחיד אותך אבל גם הבת שלי הקטנה הייתה ככה.
    בגיל חודש וחצי בערך היא התחילה לפלוט כל הזמן ממש כל הזמן גם בשינה ופליטות שהיו עוברות את החיתול בד שהייתי שמה מתחת לראש וזה היה עובר לסדין ולמזרן. בגלל שלבת הגדולה שלי היה ריפלוקס חשבנו שגם לה יש אותו הדבר ופשוט עברנו ממטרנה לאוכל המיוחד לריפלוקס וגם זה לא עזר, עד שיום אחד התחילה ממש להקיא בקשת והיא גם לא הייתה רעבה למרות שכל מה שאכלה הוציאה. בסוף לקחנו אותה למיון והיה לה חסימה בקיבה ועשו לה ניתוח בגיל חודשיים. למרות שזה מקרה שקורה לרוב לבנים ולבנות זה נדיר, ככה הרופאים אמרו, צריך לבדוק את זה ולא לזלזל כי מאבדים משקל ככה היא רזתה כמעט קילו!
    טפו טפו טפו עכשיו היא בת שנה ו 4 ומשלימה את הפער אוכלת בלי הפסקה, אנחנו צוחקים ואומרים שהרופא הגדיל את הקיבה יותר מדי
  • וואו ברוך השם שהכל עבר לשלום!
    היא פולטת ככה כבר מגיל 0 ועולה במשקל ברוך השם...
    זה פשוט משגע אותי להחליף לה בגדים 46765 פעם ביום.. ואי אפשר להגדיל כמות רק לקצר מרווחים ככה שאני משועבדת לבקבוק
  • אם היא עולה במשקל זה טוב
    ואולי באמת יש לה ריפלוקס וצריך אוכל סמיך יותר
    תשאלי את רופא הילדים
  • גם הבן שלי פולט אומנם אוכל יפה אבל פולט הרבה גם בשכיבה וגם הגרפסים

זה ריפולוקס ?

**

• הריפלוקס זה יותר הקאות ולא פליטות, אם זה יותר מדי הייתי הולכת לבדוק אצל רופא ילדים. מקסימום תנסי לתת אינפאמיל ולראות אם זה עוזר כי התופעה משמעותה שהאוכל חוזר מהקיבה לוושט ואז התינוק פולט/מקיא אותו. האינפאמיל הוא אוכל יותר סמיך לכן הוא נשאר בקיבה ולא חוזר למעלה ואז זה עוזר למנוע את הריפלוקס
  • גם לי זה נשמע כמו ריפלוקס
    קחי אותה לרופא שיבדוק
  • תנסי להאכיל כמעט ממש בישיבה
    ואל תשכיבי אותה אחרי האוכל, וגם את המזרן במיטה ממש תשעיני על איזה מגבת או שמיכה..
    בהצלחה

• לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא

זה יכול להיות כלום, ויחלוף מאליו
    אבל חשוב להתייעץ!

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הייתי אצל רופאת ילדים והתייעצתי, לדעתה עדיף לא לקחת אינפאמיל מכיוון שההסתגלות קשה לאוכל הזה ועדיף שהיא תפלוט ..

• היא קטנה מדי לאינפמיל, הייתי ממשיכה לנסות תחליפים אחרים, אולי ללא לקטוז. תתקשרי לחב' תבקשי דוגמיות - כולם שולחים, אל תקני סתם.

לבת שלי גם היה ריפלוקס קל, יש כל מיני דרגות לתופעה הזו, לא הכל קיצוני כמו שבתשי תיארה פה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אם לא אינפמיל, הייתי מסמיכה את הבקבוק עם דייסת קורנפלור של מטרנה...
  • ברבורית - הדייסות האלו מומלצות מגיל 4.5 חודשים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה