התייעצות + תהייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההתייעצות:

אנחנו גרים בדירה שכורה. יש לנו אופציה להאריך את החוזה או כמובן לעבור דירה.
    הייתרונות בדירה:
    קומה ראשונה (עם עגלה זה חשוב),המיקום מעולה- קרובה מאוד לאמא שלי (ששומרת על עופרי עד סוף השנה), למכללה שבה אני לומדת (מרחק 2 דקות הליכה) ולמרכז מסחרי. המחיר קצת יקר אבל ב"ה אנחנו מצליחים לעמוד בזה (אם נישאר עוד שנה המחיר ישאר אותו מחיר).
    החסרונות:
    מול החלון בסלון יש גינה עם ספספלים ובקיץ הערסים יושבים שם עד 2-3 בלילה שרים בקולי קולות ומפריעים

11 תגובות
עמוד 1
  • קודם לגבי הטי גל- גם לי הייתה תהיי כזו. הכוונה היא שהגל אמור ללכת ישירות על החניכיים ולא על הלשון או משהו. כי זה מרדים את המקום. אם את מקפידה למרוח ישירות על החניכיים אז הכל בסדר.

לגבי הדירה, המשפט שהכריע מבחינתי הוא שאמרת שאת לא סובלת אותה. בעיני זאת מילת המפתח ולא משנה למה היא קרובה... אני הייתי מחפשת דירה אחרת באזור לפני שמתחילה להתרחק
  • אני באותו התיעצות..
    דירה קרובה להכל ודי שקטה אבל חומה רביעית על עמודים וזה סיוט בהריון ובטח אחר כך עם תינוק עגלה וקניות
    אבל לא בא לי לעבור עם תינוק בן חודשיים לכן ניראה לי שאשאר אני רק צריכה פיתרון לעגלה..

• אני באותו מצב!! גם חוזה שמסתיים החודש וגם לא סובלת את הדירה!!
    אבל לעומתך אני משלמת ממש מעט והאיזור מעולה וגם קרוב לי לאמא
    לדעתי תעשי סתם חיפוש ביד2 ותראי פחות או יותר מה קורה אצלכם באיזור לכי תדעי אולי יקפוץ לך משהו טוב
    אם לא אז תחתמי לעוד שנה, במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להתחרט באמצע ולמצוא דיירים במקומך

בהצלחה!

• את לא סובלת את הדירה, יש רעש וערסים - מה שאומר שהאיזור לא משהו . נניח את לא יכולה להסתובב שם בערבים נכון?
    אני הייתי עוברת....

• לגבי הדירה אגיד לך דבר אחד - אין דירה מושלמת...

לפעמים את יכולה למצוא דירה חלומית באזור חלומי אבל עם שכנים שמנגנים בסקסופון ב2 לפנות בוקר... לגבי הערסים פשוט תקראו למשטרה (אחרי השעה 23:00) אסור להרעיש על פי החוק... אף אחד לא חייב לדעת זה אתם...
  • הוו הווו אסתריקה את לא יודעת כמה פעמים התקשרנו להודיע על מסיבות אחרי 12 בלילה ואמרו את השם שלנו... חצופים....

• לפי מה שאת כותבת זה ממש סיוט ולמה שהתינוקת תסבול מזה? רק למענה צריך לעבור משם אפילו אם זה קשה. זו דעתי לפחות
  • לעבור ומהרררררררררר

מזה כל החסרונות האלה? נכון שאין דירה מושלמת אבל אלו חתיכת חסרונות!

• אה והמון מזל טוב על השן

• נשמע שבמקרה הזה החסרונות עולים על היתרונות... אני כן חושבת שהייתי מחפשת דירה אחרת...
    ומזל טוב על השן!
  • בכוונה לא קראתי את התגובות האחרות כדי לא להיות משוחדת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה