היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן מאמוש אני יודעת.. אבל היא מחייכת ברוך השם אוכלת.. מה שמלחיץ אותי זו הפריחה בלבד והכי מעצבן שהרופאה אמרה לי שהיא נדבקה ממישהו שכניראה או השתעל עליה או נישק אותה בפה הראש שלי עובד שעות נוספות ואני מנסה לחשוב מי העיז להדביק אותה
לא רוצה סתם להבהיל אותך וממש מאחלת שזה יהיה כמה שיותר רחוק ממך וממני אבל...
בנו של אחי החורג סבל מפריחה במשך שלושה ימים הרופאים אמרו שזה יעבור, אחרי זה רק אחות בביקור רופאים אמרה שלדעתה זה שווה בדיקה במיון וגילו שזה החיידק הטורף...
הבהלת!!!!!!!!!!!
מאמי
ענבלי אם הפריחה הופיעה שוב אחרי שהפסקת לה את המוקסיפן אז היא לא רגישה לפניצילין, זה לא מהאנטיביוטיקה כנראה....אם את בלחץ ואת בכללית, יש רופא אונליין שמסתכך על הפצעים ויכול לאבחן במה מדובר. את גם יכולה לחפש באינטרנט תמונות של פריחה מהחיידק הטורף שלא נדע
כפרוש קודם כל אל תדאגי אם את רואה שהילדה נראת טוב יותר אוכלת מגיבה זה כבר מצוין לדעתי הפריחה הזו היא רק פריחה ויראלית וזה יעבור ציק צק רק תעכבי תראי שזה לא מתפתח למשהו אחר תרגישו טוב מאמוש
ממי כתבתי לך הודעה פרטית. אבל לידיעה כללית כשיש פריחה אחרי כמה ימים של לקיחת אנטיביוטיקה לרוב זה פשוט הדרך של הגוף "להודיע" שהוא מלא בנוגדנים ואין לו צורך ביותר. ולכן זה המשיך עם לקיחת אנטיביוטיקה אחרת - כי אין שום קשר לאלרגיה לפניצלין.
תרגישו טוב
חוץ מזה זאת יכולה להיות גם אדמדמת - מה שקורה אצל הרבה ילדים אחרי מחלת חום - ועוד בתקופת האביב כשהכל פורח :-)
ענבלי קרה לי מספר פעמים עם הילדים שהם חלו בסקרלטינה שזה מחלת ילדים שנגרמת מחיידק בגרון שגורם לדלקת גרון ופריחה בגוף... הפריחה מחוספסת? לפי דעתי אם החום כבר ירד אין לך מה לדאוג גם הפריחה תעבור בקרוב!!! החלמה מהירה מאמי
] ]
תודה לכולכן אוהבת המון
ואיי שתרגיש טוב הקטנטונתתתתתתתתת
חג שמח נשמה....
החלמה מהירה לתאיר
לשני הילדים שלי אחרי חום גבוה תמיד יש פריחה בצורת נקודות אדומות ואפילו כתמים אדומים במשך יומיים-שלושה , זו תופעה מוכרת ואין שום סיבה לדאגה, זה סימן שהגוף "מוציא את המחלה החוצה, מנקה את עצמו" ,לדעתי אם היא מרגישה טוב, ערנית וללא סימנים נוספים חוץ מהפריחה אין שום סיבה לדאגה.
יו מאמי שלי כמה שאני מבינה אותך..הפריחה זה כנראה תגובה אלרגית לאנטיביוטיקה.. גם לי היה את זה פעם בגלל אנטיביוטיקה.. לוקח לזה כמה ימים לעבור.. יהיה בסדר מאמי שלי תאירו'ש המקסימה תבריא בע"ה בקרוב מאוד
וואי וואי... שתרגיש טוב הקטנה. מקווה שיעבור לה מהר.
ואם את רואה משהו חשוד - לכי למיון!
מאמי לא ידעתי שהנסיכה חולה
עינבלושששששששששששש
תודה לכולן כמה שאתן מדהימות
מאמי אני חושבת שזו הדרך שלה "לנקות את הגוף מרעלים".. לא ייאמן אבל היה לי את אותו דבר שאת מתארת ב-ו-ל אחרי איזשהו אנטיביוטיקה שקיבלתי במשך מס' ימים.. זו פריחה שפעם נחלשת ופעם מתחזקת כזה?