חום :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאוריה היום מהצהריים יש חום 38.2 נתתי לה אקמול וזה לא כל כך השפיעה

5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לא הייתי נותנת כלום בחום כזה.... אלא רק עוקבת אחריו שלא עולה יותר מידי...
    מה שכן הייתי עושה זה מקלחות לא חמות במיוחד... כנראאה שהיא מפתחת משהו בגלל זה אין לה תאבון.. אבל מים היא חייבת לשתות, גם אם זה מים עם פטל (ויטמינצ'יק) או כל דבר אחר שיגרום לה לשתות כי היא חייבת!! אוכל פחות חשוב במקרים כאלה, כי הגוף חלש ואין תאבון.
    רק שימי לב על שתיה כי באמת שלא תתיבש!!
    תרגישו טוב

• מאמי אם את רואה שהחום עולה אחרי 3 שעות את יכולה לתת נורופן ופשוט תנסי כל הזמן לתת לה טיפה לשתות
    אם היא לא מרגישה טוב טבעי שלא תרצה לאכול אבל חשוב שתשתה אז תנסי כל הזמן קצת מים
    תרגישו טוב

• בחום כזה לא הייתי נותנת אקמול אלא רק עוקבת
    מבינה את התסכול שלך לגמרי תאיר השבוע עם דלקת גרון וגם היה לה חום שהגיע ל 39.6

• חשוב שתשתה. אוכל פחות חשוב. אם יש לך מזרק (כמו של תרופות) מאד קל לתת איתו מים, בצד של הפה.
  • תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה