היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו בנות רשמית אני אחות לכול דבר !! היום זה כבר היום השלישי שאני מזריקה לעצמי פיורגון אני לא מאמינה שהצלחתי לעשות את זה לבד. והאמת שאני לא מרגישה כלום לבנתיים. יש מישהי שגם בטיפול של פיורגון ויכולה לספר לי קצת מה עובר אליה??? ושוב תודה לכול הבנות :)
7 תגובות
עמוד 1
היי שושון... איזה יופי שאת מזריקה לעצמך...אני עד היום לא מסוגלת.
בעלי מזריק לי באופן קבוע. האמת שעם הפיורגון זה הרבה יותר קל ופשוט....
בדר"כ לא מרגישים כלום בימים הראשונים.
בהצלחה
כול הכבוד!!! מקווה שזו פעם אחרונה. בהצלחה !
היי, כל הכבוד שאת מזריקה לעצמך לי אין אומץ... בעלי מזריק לי בימים הראשונים אין הרגשה מיוחדת, כשמתחילים להיווצר הזקיקים אז מתחיל להרגיש את השחלות.. זה בא לידי ביטוי בכאבים קלים כמו כאבי ביוץ. חשוב לשתות מים במהלך הזרקות.
שיהיה בהצלחה!!
כל הכבוד!!!! אני סופר פחדנית ואין מצב שאני מסתכלת בכלל על המחט.... בעלי היה מזריק לי פיורגון.... זה היה יחסית לא נורא... הפכנו את מועד ההזרקה לזמת איכות.. חח ח חשוב לזכור שזה המצב הזמני... מה שבא אח״כ זה הרבה נחת! בהצלחהההה
סחטיין עליך שושןן " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שושן איזה תותחית!!! נו איך מתקדם? מי עושה לך את ההזרעה?
שושןן כל הכבוד, אני הזרקתי לעצמי פעם אחת אבל מעדיפה שבעלי יעשה את זה, שיהיה לך המון בהצלחה ותעדכני