צילום בסוף הוסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    כחלק מהבדיקות מדוע המחזור מאחר ואני לא מצליחה להיכנס להריון (7 חודשים)
    קבעו לי תור לעשות צילום אולטרסאונד כלשהו ונאמר לי לשתות הרבה מים חצי שעה לפני... מישהי יודעת במה מדובר?

בנוסף המחזור שלי טרם הסתיים ושהודעתי למרפאה שאולי נדחה את הצילום היא אמרה שזה מה שהם התכוונו וטוב להם ככה שזה סוף של מחזור...

נשמע קצת הזוי לא? כי אם זה מה שרצו והמחזור שלי לא היה מאחר שוב זה לא היה יוצא ככה. מה גם שקבעתי בהתחלה את התור וזה נפל על תאריך של מחזור אז היא נתנה לי תאריך רחוק יותר.

התור שלי מחר בבוקר ואני עוד חושבת שאולי כדאי לי לוותר עליו
    מה לעשות?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי מה נשמע ,אני לא חושבת שאת צריכה לוותר על התור,אם רופא קבעה אז היא יודעת מה היא עושה (אני חושבת) לגבי בדיקה שלך את אמת אני לא יודעת במה מדובר ,לי קבעו שוב לעשות מעקב זקיקים וגם הומלץ לי לעבור הסטרוסקפיה ( בגלל הוסת דלה שלי ) תופעת לוואי של גרידה ,שמעתי שהבדיקה כואבת ,אבל אין לי הרבה ברירה חייבים לבדוק למה וסת מופיעה רק יום או יומיים חס חלילה יכול ליהות חשש להדבקיות ברחם. אני חושבת שאת לעשות בדיקה ללא חשש אם את כבר בסוף מחזור אני לא חושבת שאמור להפריע .בהצלחה מאמי ותעדכני אותי.
  • hi
    בדיוק היום נגמר המחזור, ממש בזמן!!!
    עשיתי את הבדיקות והכל תקין

צריך להמשיך ולנסות...

אגב, בדיקות ביוץ... מתי צריך להתחיל ובאיזה תקיפות?
  • בדיקות ביוץ מתחילים ליתר ביטחון מהיום ה10 למחזור כל יום עד שאת מזהה
    את הביוץ... אני לא מאמינה גדולה בערכות האלו אבל תנסי...

אגב, בדיקות זרע עשיתם? אם לא ממליצה מאוד שתעשו
    בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי מאמי אני מאד שמחה שהבדיקה יצאה תקינה יופי אמרתי לך שהכל יהיה בסדר לאיזה בדיקות ביוץ את מתכוונת ? ביתיות או מעקב זקיקים ?? אם זה ביתי אז כמו שאמרה לך שיר צריך לעשות כל יום באותה שעה ורק תקחי בחשבון שלא אצל כל נשים הבדיקה מזהה בוודאות את ביוץ ,אפילו רופאה אחת אמרה לי שהן לא כל כך אמינות, ולגבי מעקב זקיקים את יכולה להתחיל כבר עכשיו -זאת בדיקת אולטראסאונד שעושים אותה כל יומיים או 3 כדע לראות את יתפתחות הזקיקים שלך (צריך ליהות אחד או שתיים מובילים ) שגודלים לקראת הביוץ שלך ולפי זה את יודעת מתי את אמורה לבייץ ,זה תהליך קצת מייגע אבל שווה ,מחר אני מתחילה סיבוב נוסף וגם (אין לי ברירה חייבת לבדוק) צריכה לעבור היסטרוסקופיה (כמו צילום רחם).בהצלחה מאמי ורק בשורות טובות .
  • היי
    האם בדיקות אלו (זרע, רחם וכו'..) כלולות בביטוח הרפואי של כללית? מישהי יודעת?
    כרגע אני בחו"ל לחודשים הקרובים ורוצה לדעת אם כדאי לי לעשות זאת פה או לחכות לארץ...?

אגב, אני גם לא מאמינה גדולה לכל הבדיקות ביוץ / הריון הביתיות, למרות שעד עכשיו הן לא איכזבו והראו שלילי ובאמת היה שלילי...
    הן נמכרות כאן ממש בזול פחות מ 2$ אז זה שווה את השקט הנפשי.
  • היי,

מכל מי שמעתע הבדיקות ביוץ בכלל לא מדוייקות. אבל שווה לנסות במיחוד אם הן כאלה זולות...

לגבי בדיקת זרע /צילום רחם אני יודעת שהן כלולות בביטוח הרפואי. המקסימום הוא שמבקשים טופס 17 כשמגיעים לטיפול.

שיהיה בהצלחה !!!
  • בהצלחה מאמי בכל דרך שתבחרי תעדכני בבשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה