הריון בסיכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות....אז החלטתי לכתוב לכן מתוך הרגשה של
    סוג של מקום מפלט...אתמול אושפזתי בביה״ח מחלקת גניקולוגיה
    לאחר שאיבחנו לי דלקת בכלייה.אומנם זו לא הפעם הראשונה שאני
    מאושפזת על כך זו כבר פעם שלישית אך כל כך לא ייחלתי לי את זה...
    לפעמים אנחנו שואלים את עצמנו ״למה דווקא לי??....״ ומה שבטוח שלא נקבל על כך תשובה...
    אני שואלת את עצמי אם רק האחות במעקב הריון כאשר ראתה את הסטיק של השתן ובשיא חוסר הרגישות טענה ש ״אוי זה משהו שלא ראיתי״ היתה מפנה אותי לתרבות שתן ולא היתה אומרת לי לחכות לשקיפות העורפית בשביל לתת לגניקולוג שלי את תוצאות הבדיקה (17/4) יכול להיות שלא ההיתי פה היום....
    אילו רק הגניקולוג היה טורח להיפגש איתנו הבנות שזה ההריון הראשון שלנו ולא נותן טפסים דרך המזכירה שלו שמסבירים על כל בדיקה בכל שלב של ההריון אולי ההיתי יכולה לקבל מענה לשאלות רבות שיש לי...אם לא אחותי לא ההיתי יודעת שאני צריכה מעקב הריון בטיפת חלב....
    זה פשוט מקומם חוסר הרגישות שיש לרופאים היום..הרי זה המקצוע שהם בחרו לעצמם אז למה לא לעשות את זה בצורה טובה?!?!?!
    אז אני פה...לאחר לילה ארוך של כאבי גב(כתוצאה מהדלקת) אינפוזיה ואנטיביוטיקה לוריד...הרופאה בישרה לי שנכנסתי להגדרה של ״הריון בסיכון״ אני לא בוכה בגללי..אני בוכה כי לא חשבתי לעצמי שאצטרך להשתמש באנטיביוטיקה ובכדורים שמשכחים כאבים....
    מצער ומבאס לשמוע שגם אני נכנסתי להגדרה הזאת....
    אז חג״שמח״..
    ממני זו שנמצאת בהריון בסיכון
7 תגובות
עמוד 1
  • חג שמח מאמי!!!

• מאמי תרגישי טוב

• היי דנית, בהריון הראשון שלי גם אני אושפזתי עקב דלקת בשתן שגרמה לסיבוכים ולהתנפחות הכלייה ומחודש שישי ועד הסוף לקחתי אנטיביוטיקה כל יום...
    נדבק אלי איזה חיידק עקשן (קלפסיאלה) ועד שעלו על האנטיביוטיקה ש"מרדימה" אותו ניסו עליי איזה 6 סוגים....
    ב"ה ההריון הסתיים בשלום ונולדה לנו ילדה בריאה, אני מקווה שתשתחררי מהר ושגם לך הכל יעבור בשלום...
    חג שמח !!!!
  • תרגישי טוב מאמי !

• תרגישי טוב ושההריון יעבור בבריאות ובקלות!
  • היי minala

היא בתל השומר
    עכשיו אני בדרך אליה
    למרות שאין על בילינסון
    גם לתל השומר יש רזומה טוב בתחום הזה .
    ( חברות ילדות
  • תודה בנות...מקווה להשתחרר כמה שיותר מהר מכאן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה