הסטרוסקפיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות בבקשה צריכה את עזרתכן מי שעברה ,אני כבר 4 חודשים לאחר גרידה (הריון לא תקין) שעברתי בשבוע 7 ,מאז הוסת שלי דלה מאד ,מגיעה בזמן 30 -29 ימים אך הדימום הרציני רק יום או גג יומיים ואחר-כך רק הכתמות ,טרם נכנסתי להריון (אפילו עשיתי מעקב זקיקים ו פרופיל הורמונלי הכל תקין ברוך השם) רופא אמר המליץ לעבור הסטרוסקפיה כדי לגלות מה בעיה לאי קליטה של הריון ,תסבירו לי על הבדיקה ? איך עושים אותה ? עד כמה היא כואבת? שאלתי את רופא מה יותר טוב צילום רחם או הסטרוסקפיה ,הוא אמר שעדיף את בדיקה השנייה ,אבל היא לא פחות כואבת מצילום רחם .מכחה להסברים שלכן וחג שמח.
15 תגובות
עמוד 1
  • בנות איפה אתן?
  • עשיתי אצל ד"ר פנסקי,אסותא-ת"א,הוא מקבל בראשל"צ (מקצועי מאוד ואנטיפת אישיותית).
    בהרדמה-מלאה (איבחון+טיפול), ניתוח לכל-דבר.
    רופא-אחד ניסה לעשות זאת ללא-הרדמה (רק לאבחן ולא-הייתי בנוייה לכך,אך כנראה שישנן בנות שמסוגלות לכך, כי עובדה שמאבחנים הידבקויות ללא-הרדמה).

איבחנו אכן הידבקויות+היה כבר נמק ברחם (ריקמה-עוברית שנותרה מהגרידה), בניתוח היסטרוסקופיה הורידו לי את ההידבקויות.

הגילוי= כתוצאה מבדיקת-בטא,שסוף-סוף הפנה אותי הרופא ה- 100 שהלכתי אליו.

חצי-שנה לא-קיבלתי מחזור בגלל ההפלה באסותא (עשו שם רק שאיבה וללא-הרחבה של צואר-הרחם=למינריה לפני כן,כפי שעושים באסף-הרופא וגרמו לי לנזק).

בספט' עברתי זאת וביולי ברוך-השם ניקלטתי.
    עשיתי לעצמי קואוצינג: אייל-פוליטי מצפת (יש לו אתר: חליטות תה סיני לי ולבעלי),ת****,
    הליכות,
    התמודדות עם סידורים והתקדמות בלימודים (פאנג-שווי),
    דיבור עם אנשים בעלי-אמונה,שעודדו אותי+החיזוק שלה אצלנו.
    מעבר-דירה (מייד לאחריו נקלטתי).
    גורה צימרית ומתוקית- בהיריון כבר הבאנו לכלבה שלנו חברה כלבה,הבת שלי מאוהבת בהן

• תודה רבה מרווה מקווה שאני יעבור את זה בשלום בעזרת השם, וזה מה שבאמת יעזור לי להקלט בקרוב , מודאגת מאד מכל הסיפור הזה אך אופטימית עד כמה שאני יכולה ליהות .לילה טוב ובשורות טובות לכולנו ,איך אצלך ? איך מתקדם?
  • עוד משהי שעברה את בדיקה ?
  • היי יקירה ,
    אני עברתי את הבדיקה בהרדמה מלאה למרות שזה היה לאבחון זה היה לפני כארבע שנים לפניההריון של בני ונעשה בבית החולים מאיר
    היות וזה היה בהרדמה מין הסתם לא הרגשתי כלום באופן מפתיע אני זוכרת היטב שלאחר הבדיקה גם לא הרגשתי כלום היה מעט דימום שהפסיק לאחר יומיים וזהו
    תעשי את הבדיקה לוודא שלא נשארו שאריות מההפלה זה מאוד חשוב
    לשאלה השניה ההבדל בין היסטרוסקופיה לצילום רחם הוא כזה
    בהיסטרוסקופיה נכנסים עם מצלמה ורואים ממש את דופן הרחם וצוואר הרחם כמו כן כמובן שאם ישנו ממצא ניתן להסיר אותו בהנחה והוא בתוך הרחם ...
    ואילו צילום רחם הוא על ידי רנטגן הפלוס בצילום רחם שמדגימים גם את החצוצרות וגם את הרחם זה יותר נועד לבדוק אם ישנה חסימה כל שהי במעברים
    סליחה מראש אם יש טעויות אני כותבת מהאייפון
    בהצלחה ... אני לפני צילום רחם אחרי שאני יעשה אותו אני יעדכן אותך גם לגביו

• תודה רבה לך יובל,סליחה אם זה לא שם אמיתי אני פשוט לא זוכרת על הסברים שלך ,הרופא אמר שלי עדיף לעשות הסטרוסקפיה (בגלל וסת הדלה וקצרה שלי) כדי לבדוק שאין הדבקוית ברחם,אני מקווה מאד שזה יעזור לי,תגידי לי עושים את זה גם בקופות חולים או שצריך לנסוע לבית -חולים ,אני נמצאת במרכז בריאות האשה ,שם אפשר לעשות?ועוד שאלה קטנה כמה זמן לאחר בדיקה נקלטת ? אם עשית אותה בגלל שלא נקלטת או סיבה אחרת? בהצלחה מאמי בצילום רחם ובשורות טובות.אז צריך לבקש בהרדמה ?או שרופא קובע איך זה יהיה?
  • מקפיצה ליובל 1979
  • הסטרוסקפיה והסטרוסלפינוגרפיה, זה אותו דבר?
    או שהסרוסלינוגרפיה זה צילום רחם רגיל?
  • היי שמי כנרת לא הייתה לך דרך לדעת ...
    אני לא יודעת אם עושים את הבדיקה בקופה אני מניחה שאם זה בהרדמה חייב בית חולים
    הסיפור שלי היה שונה בסופו של דבר הריתי אחרי ניתוח שינוי אורח חיים דיקור סיני והמון רוגע הייתה לי מיומה ברחם
    אני מבינה את הקושי בחוסר ידיעה הזו אבל תעשי את הבדיקה לשם הסרת ספק את יודעת שנכנסת כבר להריון האמנם הוא לא החזיק אבל זה עניין של סטטיסטיקה מחורבנת אני בטוחה שבקרוב יסתיים כל הפרק הזה של הקושי וחוסר הידיעה ויבוא פרק חדש עגול ואת תהיי בהריון !!!
    תהיי קשובה לעצמך !!!!!! זה יקרה !!!!!
  • ולגבי ההרדמה פשוט עשו לי בהרדמה לא נתנו לי אופציות ?!
  • תודה רבה כנרת על מענה , את אמת בינתיים דחינו את הבדיקה ואני עושה שוב מעקב זקיקים (רופא שלי אופטימי מאמין בהצלחה שלי בעזרת מעקב זקיקים) ,הוא אמר שבמידה וחס וחלילה גם החודש לא נצליח ,אז נצתרך לעבור את הסטרוסקפיה והוא עושה את זה בקופת חולים עצמו.שוב תודה על הסברים שלך ובשורות טובות.
  • בהצלחה
  • תודה רבה מותק מהפה שלך לאלוקים.
  • אמןןןןן
  • היי מאמי
    צר לי לשמוע על מה שעברת, לא ידעתי
    גם אני עברתי הפלה לצערי לפני כחודש

שולחת לך המון חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה