שאלונת לגבי טעימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

חג שמח לכולן!

יש לי שאלה כזו: אנחנו התחלנו טעימות ואני נותנת כרגע לנועה בטטה ותפוח אדמה. ברור שאני עושה את זה בבלנדר ידני ויוצא מרקם טוב. היא עוד בהתחלה אז גם אם אני לוקחת חתיכה קטנה מכל ירק יוצא די הרבה ונשאר לי.

השאלה שלי אם אני יכולה להכין את זה למשל בשעה 6:30 בבוקר ולשים במקרר כדי שהמטפלת תיתן לנועה אחרי חימום או שלא כדאי ועדיף שהיא תבשל ותכין לנועה כל פעם מחדש?

זה פשוט נרטה לי בלאגן אם היא תכין לנועה... כמובן שכל בוקא אעשה חדש ולא אשאיר מיום לפני.

אם גם אתן השארתן במקרר תגידו לי בבקשה באיזה כלי לשמור? זכוכית?
7 תגובות
עמוד 1
  • א. את יכולה לבשל את הירקות בבוקר, לטחון ולשמור במקרר ושמהטפלת תיתן לה.
    ב. את יכולה לשמור את הירקות המובושלים גם ליום המחרת, לטחון ולתת לה שוב, לא קורה להם כלום.
    ג. לשמור בכלי פלסטיק/זכוכית עם מכסה.

• אני אישית עושה סיר אחת לכמה ימים ומקפיאה מנות אבל מיקה אוכלת ארוחה ממש בשלב שלך הייתי עושה כל יום וממש אין בעיה לחמם את זה אחכ כי באמת שנראה לי עדיף שהמטפלת תתעסק בבת שלך במקום באוכל...
    בכל מקרה שתדעי עד 3 ימים במקרר לא קורה כלום כמו אוכל שלנו.

• כמו שענו לך.
    את יכולה לשמור במקרר עד 3 ימים
    ובמקפיא אפילו יותר.
    בכלי זכוכית או פלסטיק עם מכסה.

ואגב - אם נראה לך שהיא רוצה ויכולה עוד תני לה.
    כמובן בטעם לא להעמיס!

• תודה רבה בנות,

אני ממש שמחה שאפשר להשאיר לה כי אני כבר מכירה את המרקם שהיא אוכלת למרות שזה רק כמה ימים אבל לא הייתי רוצה שהיא תעשה מרקם אחר.

תודה על העזרה!
  • אין בעיה לשמור במקרר

• אני הייתי עושה ככה בשלב הטעימות:
    מכינה 2 תפו"א נגיד ומקפיאה בתוך תבנית של קרח ומקפיאה.
    חצי שעה לפני האוכל הייתי מפשירה את זה בסיר כפול על האש.
    צריך רק לחייך!
  • הכוונה לכמה 2-3 קוביות בכל פעם
    צריך רק לחייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה