היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז אנחנו בתהליך הגמילה, כולל לילה. היום נסענו לים לטייל וממש פחדתי איך נסתדר שם בלי חיטול ואני חייבת להגיד שאני יותר לחוצה ממה שצריך נתנאל פעמיים ביקש פיפי ופשוט החזקתי אותו באוויר ו"השקנו" את השיחים תענוג אז תחזיקו לנו שגם בלילה ילך בקלות... אתמול היה לילה הראשון בלי חיטול והוא פיספס פעמיים (מתוך 3 פיפי שהיה לו). מקווה שעכשיו נלמד מתי בערך הוא עושה כדי לתזמן
תודה מתוקות שלא תבינו לא נכון, הוא לא ישן רטוב... בלילה שעבר הוא התעורר פעמיים אחרי שכבר עשה פיפי ומייד צעק שעשה פיפי... בפעם שלילית הוא צעק עוד לפני שעשה, אז הספקנו להושיב אותו על הסיר.... אני מתכוונת לקחת אותו לשירותים באמצע הלילה עד שלא נגיעה למצב שהוא לא עושה פיפי בכלל בלילה. מקווה ללמוד מהר באיזה שעות הוא עושה פיפי כדי לקחת אותו בזמן הנכון
גמילת לילה שונה מאד מגמילת יום אנחנו לא גומלים בלילה אלא מלמדים את הילד לשלוט בסוגרים בגמילת לילה לא נהוג ולא מומלץ להעיר את הילד ולקחת אותו לשירותים כי אז לא עשינו כלום, לא למדנו אותו להתאפק. למדנו אותו לעשות פיפי בשירותים בלילה. את צריכה לתת לו זמן להתרגל לשליטה על הסוגרים בלילה. אם הוא עושה בלילה הוא עדיין לא נמצא שם ולא כדאי להתחיל לקום בלילה רטובים שלוש פעמים. זה מתסכל במיוחד ילד שנמצא במצב של גמילה בהתחלה. יש תחתוני לילה שמאד מומלצים לתקופה הזו אם מורידים חיתול.
ומתחילים בגמילה רק שהולך חלק ביום ולאורך תקופה רואים חיתול יבש בבוקר. אני ליוויתי גמילה של המון ילדים ואף פעם לא הצעתי לקחת בלילה זה מחטיא את כל המטרה. הולך לכם טוב ביום וזה מה שחשוב בלילה לוקח קצת יותר זמן במיוחד אצל בנים. בלי לחץ, תני לו את הזמן שלו.
אין אין אין על הגאון שלך!
יאללה גמילה נעימה ויבשה גם בלילה
כל הכבוד לנתנאל
כל הכבוד לפיצקי!!!
כל הכבוד!!!
תודה סיון: זה בדיוק מה שאמא שלי אומרת: אם הוא לא מסוגל להתאפק, אני צריכה ללמוד את השעות מתי הוא עושה פיפי ולהקדים את המכה אנחנו עדיין בתחילת הדרך, נקווה שיזרום בקלות לפחות ביום הולך ממש טוב
סיון, כל מקרה לגופו כשאנחנו מתחילים גמילת ללה אנחנו בשום אוםן לא לוקחים לשירותים בלילה. לא עשינו עלום בזה המטרה של הגמילה היא ללמד להתאפק ולכן, היא מאד שונה מגמילת יום. מה שאת מתארת זה אולי התחלה של גמילה מיקדם מדי והמון קושי של הילדה בעקבות זה. מקדימים תרופה למכה רק שבטוחים שיש בעייה מילה לא כגמילת לילה עצמה. אני יכולה להגיד לך שליוויתי גמילה של המון ילדים ומעולם לא המלצתי להעיר ולקחת בלילה גם מומחי גמילה שפנינו אליהם שהתעורר קושי בלילה המליצו על דרכים שונות ולא להעיר בטענה שזה יפגע בלמידת התאפקות. בל מקרה שמתחילים לגמול בלילה לא מעירים ולוקחים לפיפי כי פספסנו את כל המטרה.
ןאני ממש ממש לא עשיתי גמילה מוקדמת להב היתה לחלוטין מוכנה לגמילה תוך יום כבר לא היו פספוסים בכלל גם הלילה לא היו פספוסים וזה התחיל ברגרסיה לאחר תקופה של חודשיים או שלושה חודשים וכמו שכתבתי אני גם חושבת שלא צריך לקחת לשירותים כי מפספסים את המטרה - אבל זה שהילדה שלי מפספסת לא אומר שמשהו בתהליך הגמילה היה שגויה אלא שיש לה בעיה כלשהי שבה נטפל בהמשך
סטאסוווווווווווש
שיהיה בהצלחה... מאחלת לך לילות יבשים ושלווים..
כל הכבוד
מנסיוני
גם שמואל כבר מודיע לפני שהוא ממלא את הטיטול ב"משלוח מנות", ניסיתי להושיב אותו בסיר הוא נלחץ והצליח לעשות רק פיפי. מאז עברו חודשיים ואני מתעצלת להמתין עם הכיסא- אבל דיי אני אתחיל בימים הקרובים לעבוד על זה. כל הכבוד לנתנאל שהוא הצליח להודיע פעם אחת מתוך פעמיים בלילה- זו התקדמות מדהימה ובקצב הזה אני מאמניה שהגמילה תקרה מהר מהצפוי- בהצלחה!!!