קניות בגדים באינטרנט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יצא להתנסות??? אני האמת אמרתי שאני בחיים לא אעשה את זה כי אני חייבת לדעת איך כל בגד יודב עליי, אבל לפני שבוע נכנסתי לאתר של החנות האמריקאית שהגעה לא מזמן לארץ forever21 וראיתי שמלות ארוכות מדהימות ומחיאים מצחיקים.. שמלה ב50-100 שקל. אני וחבה עשינו הזמנה קטנה... האמת המשלוח לא זול, בסביבות 200 שקל אבל חילקנו אותו חצי חצי וזה עדיין יותר זול מלקנות בארץ... עכשיו מחכות שיגיע...
8 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד

• שירשיר איזה אתר את קונה דברים לילדים?
    ג'ני - אני קונה חזיות באינטרנט - הולכת לחנות בארץ מודדת מידה ודגם ומזמינה בשליש מחיר (כולל המשלוח) מחו"ל
  • ליבי! לייק ענקי!
    [/url
  • שלי אם יש ציצי. ואין ברירה וקונים בוומן אונלי (שהפכה להיות ליה לונדון), ששוחטים במחירים, כל חזייה 300 ש"ח!!!!!! אז מחפשים הזדמנויות לקנות ביותר זול.
    האתר שאני קונה בו הוא: BRAVISSIMO.COM
  • ליבי, 300 שקל זה עוד סביר. החזיה האחרונה שריירתי עליה עולה 600 ואין אותה באיביי...

• אני קונה בגדים לילדים באתר הזה
    מומלץ בחום

• עם הייתי מוצאת משהו שאני אוהבת במחיר סבבה הייתי מזמינה
    לא יצא לי בכל אופן להזמין עדיין

• אני עד לאחרונה הייתי אנטי קניות ברשת, תמיד פחדתי שינסו לעבוד עלי ושמנסים לרמות אותי - כי סה"כ אני לא באמת נוגעת פיזית במוצר.
    לפני מספר חודשים, חברה טובה שלי המליצה לי על אתר אופנה חדש "מילי סטייל", שהיא רכשה ממנו כמה בגדים מהממים. יצא לי להיכנס לאתר הזה והתרשמתי לטובה, ולבסוף החלטתי שאני מזמינה פריט אחד ואם הוא יהיה מוצלח אז אני אזמין עוד(וזה מה שגם קרה).
    עדיין יש לי ספקות לגבי אתרים מחו"ל, אבל משומה כשזה אתרים בארץ אני מרגישה קצת יותר בנוח.
    זוהי כתובת האתר - http://www.milly-style.co.il/?page_id=4
    ממליצה עליו בחום ! ( עכשיו יש לי שקט בכל הנוגע לבגדי ערב :) )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה