סקר החלפת טיטול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בא בעקבות זה שקמנו בבוקר עם טוסיקון אדוםםם אששש כמו כוויה ואמא שלי אומרת שזה הכל בגללי כי אני לא שוטפת לו ישר אחרי קאקושים חחח וכי אני לא מחליפה לו בלילה
    אבל להגנתי אני יכולה להגיד שאני לא יכולה להחליף לו בלילה כי כשהוא בוכה לאוכל הוא לא מתעורר ואם אני אחליף לו בשינה הוא יכנס להיסטריה של בכי!!חחח
    אז..
    אתן מחליפות לתינוק שלכן בלילה?
    ואתן שוטפות לו אחרי?

22 תגובות
עמוד 1
  • איזה חיתולים את משתמשת?
  • פמפרס פרימיום

• אושרי ישן לילה רצוף אז ככה שאני לא יעיר אותו בשביל להחליף אלא אם עשה קקי
    אני לא שוטפת אחרי מאז שנולד מגיל שבוע היה עם גבס מכף רגל עד המפשעה שהיה אסור להרטיב ואחרי זה נעליים שמחוברות ביניהם עם מוט ברזל שאסור להוריד.
    פעם אחת היה לו ממש אדום כמו שאת אומרת ושמתי לב שזה היה אחרי שאכל עגבניה..

• לא שוטפת אחרי קאקושים

• את האמת שהשתמשתי בהאגיס, לא קרה לי ככה לפי מה שאני זוכרת כי זה היה מזמן
  • לא הייתי מחליפה בלילה... מצד שני זה גם אף פעם לא הפריע לה.

אולי תחליפי טיטול או קרם החתלה
  • אבל לפני הלילה אני מצפה במלא עדינול

• מחליפה בלילה רק אם עשתה קאקוש

• אושרי ישן לילה רצוף אז ככה שאני לא יעיר אותו בשביל להחליף אלא אם עשה קקי
    אני לא שוטפת אחרי מאז שנולד מגיל שבוע היה עם גבס מכף רגל עד המפשעה שהיה אסור להרטיב ואחרי זה נעליים שמחוברות ביניהם עם מוט ברזל שאסור להוריד.
    פעם אחת היה לו ממש אדום כמו שאת אומרת ושמתי לב שזה היה אחרי שאכל עגבניה..

• אני כן שוטפת אחרי קאקוש, אבל אני יודעת שאני בין הבודדות.. ואני גם לא מחליפה בלילה אלא אם ספוג ממש או קקי.
    קורה שהעיסוק אדום.. שאף אחד לא יגיד לך כלום.. את עושה הכל מצוין
  • אני לא מחליפה טיטול בלילה אלא אם כן היא מתעוררת וזה מפריע לה...

ואחרי קקי אני בדרך כלל לא שוטפת אלא אם כן עשתה ממש הרבה!!! אני מעדיפה לשטוף כי ככה אני מרגישה שזה יותר נקי...

ובגלל זה מחכה לקיץ, ועכשיו שהתחיל להתחמם הרבה יותר קל לשטוף את הטוסיקון המתוק מתי שמתחשק...וגם..... כייף לעשות לה ג'קוזי קטן בכיור

• בלילה לא הייתי מחליפה (כשכבר היה לו לילה) כדי לחזק את שגרת הלילה.
    ואחרי קקי לא הייתי שוטפת. הייתי משתמשת בהמון מגבונים והמון משחה לפני הלילה.

מתי שכן הייתי שוטפת זה כמובן קקי גב, כי לפעמים זה כבר היה מגיע לצוואר ואין מנוס פה לא לשטוף
  • אני מחליפה רק אם היא ממש קמה (מה שקורה הרבה בזמן האחרון עקב שיניים עקשניות )
    לשטוף רק אם זה ממש קקי שגלש לה על כל הטיטול.... אם זה גוש קטן או קקי רגיל אני מנגבת עם מגבונים

• אני בול כמו ג'ני,שוטפת תמיד במים!
    התמכרתי,קשה לי לרדת מהעץ.
    אבללל,אם יוצא שנעמה נרדמה (למשל באוטו), אז המצפון שלי שקט שהיא נרדמה נקייה ללילה-שלם ללא אמבטיה.

בלילה,אין-מצב שאחליף אף-פעם, כי איכות-השינה יותר חשובה לי.
    אלא אם כן,נעמה היתה מתעוררת מקקוש וזה היה נדיר,חמסה ואז בעלי תמיד עושה זאת,כי יש לו כישרון להרדים גם בחזרה.

יוצא ופתאום נעמה מתעוררת עם קקי,שטויות,לכיור וסלאמת.

אני שמה תמיד טלק לייבוש,אחרי שאני מייבשת קלות עם מגבת-קטנה.

חיתולים,משתדלת הכי זולים,3 ב-100, טיטולים..אם לא-יוצא,אז ב-40 ש"ח במבצע (האגיס+פמפרס).

כי אין לי אף-פעם תיפרחות,חמסה,בזכות השטיפה.

אבל,כשצמחו שיניים,הצואה היתה חומצית ואז היתה תפרחת ממש שורפת או אחרי-חום חלילה.

מה שאני רוצה לומר,שגם כשעליתי על השיטה הכי טובה לי,עדיין אין-מצב להיות ללא-תפרחת אף-פעם.

מה גם,שככל שהם גדלים יותר,העור נעשה פחות רגיש,לדעתי.

זאת דעתי,תפרחת לילד מראה שהוא גדל,אוכל מוצקים,מתפתח,מפתח מנגנוני-חיסון,אי-אפשר לגדל ילד-סטרילי.

תראי לי אמא,שלא-נתקלה מימיה בתפרחת כמו זו שאת מתארת,בטח מיליונרית עם אופר-צמודה

• אז בתור זאת שידוע שהבנות שלי סובלות מתפרחת טיטולים אני עדיין מחשיבה את עצמי כאמא לתפארת.
    כי יש ילדים שסולים יותר ויש כאלה שפחות נקודה!
    ואני שוטפת טוסיק רק כשיש כבר תפרחת ולא בזמנים שאין.
    בלילה אני אחתל רק אם יהיה קקי.
    אני משתמשת בהאגיס גם מגבונים וגם טיטולים.
    כל החתלה אני שמה דזיטין - הולכות לי כמויות אדירות של המשחה והיא ממשששש יקרה.
    תזכירי לי לליעד יצאו שיניים כבר? כעיקרון הרבה פעמים יש קקי חומצי ולכן תפרחת כשמוציאים שיניים.
    הוא מצונן עכשיו? זאת גם יכולה להיות סיבה.
    נתת לו עגבניה או תפוז? גם יכולה להיות סיבה.

• אם היא עשתה קקי ישר אחרי האוכל אני מחכה (לא משנה אם מעט או הרבה עשתה) בערך שעה כי היא פולטת אז אני לא יכולה להחליף לה ישר כי עצם השכיבה גורמת לפליטה.

אם זה הרבה זמן אחרי האול אני ישר מחליפה - אני לוקחת קערה קטנה עם מים חמים, שמה מגבת מתחת לטוסיק ושוטפת בעדינות. אחרי זה שמה קרם.

בלילה לא מחליפה כלום אם היא ישנה.
  • תודה בנות על ההיענות
    שמחתי לשמוע שאני לא היחידה..
    עכשיו מאז שהתחיל האדום התחלתי גם לשטוף מתחת לברז במים פושרים - אני אמשיך ככה

• אני כן שוטפת אחרי קקי.. אחרי כל קקי גם כזה שלא מרוח!!!
    גם בבתים של אחרים כמו משפחה או חברים קרובים....

ובלילה כבר לא מחליפה טיטול כי היא פשוט לא עושה.
    אבל אם הייתה עושה הייתי מחליפה לא משנה אם הייתי ערה אותה או לא.
    אין ברירה....
    אחרי שראיתי בנות אצלי עם כוויות רציניות בבוקר כי בלילה לא החליפו להן - אני ממש מודעת לזה...

• מיכל מה זאת אומרת ראית אצלך בנות? במה את עובדת?

ואגב עדכון.. ברוך ה' האודם ירד יחסית..תודה לאל!!

• אני לא מאמינה שאחרי כל החפירות שלי את עדיין לא יודעת.
    אני עובדת במעון בתינוקייה...אחראית כיתה

• אני כמו מרווה- שוטפת בכל קקי

• היי,

הקטנה שלי בת שנה ואני מקפידה מאז שהיא נולדה לשטוף לה את הטוסיק בוודאות אחרי כל קקי, כמובן שבבוקר אחרי שהיא מתעוררת ספוגת פיפי אז שוטפים חלק גוף תחתון, ובערב מקלחת ארוכה ומפנקת עם כל הברווזים
    אני ממש חושבת שזה חשוב לשטוף אחרי כל קקי.. אנחנו לא היינו רוצים להיות במצבם ללא מקלחת לאחר קקי.. הקטנטנים בדיוק כמונו ואפילו רגישים יותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה