סקר- יחסי בעלך עם משפחתך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כזה עוד לא היה
16 תגובות
עמוד 1
  • מבאס
  • הדסקה , אני חייבת להוסיף משהו ...
    בעלי מאוד "כבד" הוא לא אוהב כל פעילות , טיול , אטרקציות והוא מוציא לי את המיץ . גם אם אני משכנעת אותו לבוא איתנו אני אח"כ משלמת על זה בפרצופים אין סופיים מצידו
  • היחסים די תקינים... מסתדרים די טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הדסקה
  • הדס, גם ההורים שלי דתיים (ובשבילו לשמור שבת זה עונש ושעמום אחד גדול
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נתק מוחלט
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • היי
    אצלנו היחסים של בעלי עם ההורים שלי הוא חברי ביותר, ההורים שלי מאוד מכבדים אותו בעלי ואמא שלי חברים טובים מדברים על הכל גם עם אבא שלי והאחים והאחיות שלי אנחנו נפגשים כל הזמן אפשר להגיד כל שבת כי אנחנו גרים ליד ההורים שלי ועוד דבר גם בעלי אוהב אותם מאוד הוא מדבר עליהם רק טוב כי באמת הם מתייחסים אליו חבל על הזמן ובעלי רוצה לעשות את כל החגים רק אצל ההורים שלי הוא לא מוכן ללכת להורים שלו לחגים ושבתות.

• אני בקשר מעולה עם המשפחה שלו והוא בקשר מעולה איתם ובכלל יש קשר טוב והרמוניה בין כולם באופן יחסי כמובן ....
    לרוב אני נוסעת למשפחה שלי עם הילדים לחמשוש והוא לא מגיע כי הוא עובד חמישי ושישי וחבל על ימי העבודה..אם זה שבתון וכו הוא נוסע וזה יוצא אחת לכמה חודשים...אבל הוא מפרגן לי שאני נוסעת ומדבר איתם הרבה בטלפון כשאני שם (הוא לא רוצה להטריד אותי ולהציק אז מקבל דיווחים דרך אמא שלי..הם ממש בחברותא)
  • ההוירם שלי מתיייים על בעלי..
    אצלנו זה ברור מי יותר אהוב, אני או הוא!
    [
  • ההורים שלי מאוד אוהבים את ארז- אבא שלי שנים ניסה לשכנע אותי לצאת איתו
    וגם הוא מאוד מכבד ומעריך אותם
  • אצלנו...לבעלי יש יותר קשר עם ההורים והאחים שלי מאשר משפחתו
    אבא שלי יכוללשבת לדבר איתו שעות יותר מאשר אבא שלו
  • הוא כמו עוד בן בבית שלי ואני כמו בת בבית שלו, ואפילו ההורים שלי וההורים של בעלי מסתדרים, עושים ארוחות ביחד, אבא שלי מזמין את חמי לקונצרטים חזנות, טפו טפו טפו הכל מצויין!!!!!

רותי

• טוב אז אצלנו בעלי מאוד מסתדר עם משפחתי (בגדר הסביר....)
    כללללל החגים והשבתות וארוחות שישי זה עם הצד שלי.
    אנחנו נוסעים להורים שלו פעם בחודש וחצי בדיוק לשעה
    אני לא צוחקת , אני ממש מסתכלת על השעון

בקיצור אפשר להבין שאצלי המצב גרוע מאוד עם משפחתו של הבעלול.
    אבל מאוד נוח לי ככה, לקח לי קצת זמן להגיע לסידור הזה,
    אבל הכי חשוב שיש הבנה ביני לבין הבעלול והוא מודע לכך
    שכמה שפחות לראות את משפחתו יהיה בריא לנו

ושישאר ככה
  • כייף לכן ..
  • גם אצלנו בעלי מסתדר מעולה עם ההורים שלי. ההורים שלי מאוד אוהבים אותו והוא מאוד אותם. לפעמים כשאני מתעצבנת עליהם על משהו הוא כועס דוקא עלי
  • איזה כיף שיש הרמוניה ואחווה בין המשפחות ....

חלוםםםםםםםםםם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה