שינה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

איך אמורים לישון בהריון החל משבוע 20?

האם חובה רק על צד שמאל או שמותר גם על הגב?
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

4 תגובות
עמוד 1
  • מותר הכל!
    אין משהו שאסור!

את יכולה על הבטן אם זה נוח לך!

אבל הכי הכי נוח זה על הצד עם כרית גדולה בין הרגליים!

• מה באמת העניין של הגב? אני קראתי אפשהו ומתחילת ההריון מנסה לישון על צד שמאל
    זה לא נוח ולוקח לי המון זמן להרדם
  • בעקרון כל עוד נוח לך בתנוחה כזו או אחרת, אין שום מניעה לישון בה.
    העניין של הגב הוא כזה שיש מצב שכשאישה שוכבת פלטה על הגב, מופעל לחץ על וריד בשם vena cava (וריד נבוב תחתון) שיכול לגרום לירידה בזרימת הדם גם אצל האמא וגם אצל העובר) - ואיך אני יודעת?
    בחודשי ההריון המתקדמים כשהגיע הזמן להתחיל לעשות מוניטורים פעם אחת עשתה לי מוניטור איזו אחות שאמרה לי לשכב על הגב ותוך 2 דק' התחלתי להרגיש כאילו ממש ממש ממש חם לי, וכאילו אני מזיעה (למרות שלא הזעתי טיפה - בעלי היה לידי) ואז התחלתי להרגיש כאילו אני לא יכולה לנשום ומיד אחר כך הגיעה בחילה...בעלי מיד קרא לאחות המטומטמת ההיא שאמרה שהכל בסדר ושאני צריכה להרגע, מזל שבאותו הרגע הגיעה להחליף את האחות השניה אחות אחרת שמיד סובבה אותי על הצד - וכל התסמינים מיד נעלמו - והיא הסבירה שאצל חלק מהנשים שכיבה על הגב גורמת ללחץ על הוריד הזה וזה בדיוק מה שקרה לי.
    מיותר לציין שבמוניטורים הבאים ואפילו בלידה סירבתי בתוקף לשכב על הגב
  • יול תודה על התשובה המהירה : )
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה