איחור במחוזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ושבוע טוב,
    המחזור שלי סדיר, אני מקבת כל 28-30 יום כל חודש בלי הפתעות.
    אני ובעלי מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון, והפסקתי לקחת גלולות לפני כשנה וחצי. ביצענו בדיקת פוריות ומסתבר שלבעלי יש ספירת זרע נמוכה ( על סמך בדיקה שביצע לפני כחודשיים) ואצלי הכל בסדר. (בעלי בן 25 ואני בת 24)
    עוד לא התחלנו את טיפולי הפוריות אך המחזור שלי פתאום מאחר כבר ב 4 ימים.
    אני מרגישה כאבים ברחם, אך אין לי רגישות בחזה כפי שמתואר בכל מקום, רק כאבים מן התכווצויות אשר באות ונעלמות במהלך היום. ביום ה 31 עשיתי בדיקת הריון ביתית פעמיים והתוצאה הייתה שלילית. אני כבר לא יודעת מה לחשוב, האם קיימות סיבות אחרות אשר יכולות לגרום למחזור לא להגיע, חשוב לציין כי אורך החיים שלי לא השתנה בחודש האחרון לעומת החודשים הקודמים.
    האם הכאבים שאני מרגישה ברחם ובלי שום רגישות אחרת זה תקין.
    אשמח לתשובתכם בהקדם.
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי כדאי לך לעשות בדיקת הריון ביתי חוזרת.
  • לפעמים מלחץ המחזור מאחר

• לא רוצה לאכזב , אבל הבדיקות להריונות בדרך כלל אמינות לפי מיטב נסיוני. מאחלת לך היקלטות מהירה ותקינה, אמן.
  • היי לכולם,
    ביום ה 5 של האיחור הלכתי לעשות בדיקת דם והתוצעה יצא <7
    לאחר התייעצות מול אחות- הבנתי שהתוצאה שלילית....
    היום אני ביום ה 7 של האיחור במחזור וגם הכאבים ברחם הפסיקו.... ועבר עלי יום מאוד קשה, רק על המחשבה שחזרתי אחורה לציפיות מטורפות להכנס להריון.. בכל מקרה אני מרגישה שהחודש אני לא יקבל מחזור, נרשמתי לרופא אבל הוא יוכל לקבל אותי רק בסוף החודש....
    בכל מקרה רציתי לעדכן אותכן.....

שנשמע רק בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה