אני מתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל הגוף שלי פורח אני כבר לא יכולה עם זה יותר.
    מי שלא יודעת אחרי הלידה של להב פתאום התחלתי לפרוח, וגרד נוראי.
    הלכתי לרופאת עור והיא אמרה שיש תופעה לא נדירה של נשים אחרי לידה שמפתחות סוג של "אלרגיה" לשמש.
    היא אמרה לי אין ברירה תצטרכי להימנע מחשיפה לשמש וללבוש גם בקיץ בגדים ארוכים

12 תגובות
עמוד 1
  • וגם מצאת לך מדינה לחיות בה........

ממי, אין לי מה לומר. המחלות נפלו גם עלי

• אוי מאמי

• תרגישי טוב מאמי!
  • זה אמור לעבור מתשיהו?
  • אוי מאמי, לא כיף בכלל!

• זה לאחר חשיפה לשמש
    זה יכול לקרות גם בחורף שיש ימים יפים ויוצאים לטייל או לפיקניק ואני טיפה אשתזף ישר אני אתמלא פריחה
    אבל בקיץ בגלל שכל הזמן יש שמש והיא חזקה יותר ומבלים שעות בחוץ אז פשוט יש לי פריחה כל הזמן. מחר אצלם שתבינו על מה אני מדברת.

וצודקות לא חשבתי על זה אני צריכה לנסות רפואה טבעית.
    ואנסה לקבל ייעוץ נוסף מרופא עור.

כרגע לקחתי טיפות פניסטיל בתקווה שהם ירגיעו קצת שאוכל לישון טיפה.

• איזה סיוט גם אמא שלי סובלת מזה..
    אולי תנסי לקחת כדורי לורסטין נגד אלרגיה הם ממש עוזרים

]
    ]
  • אוי ממוש תרגישי טוב

• אוייש, יש לי את זה שנים... כל קיץ, החשיפה הראשונה והשניה והשלישית מלוות בגרד נוראייייייייייי בכל הגוף... אחרי כמה פעמים של חשימה ממושכת (ראה ערך- שיזוף

• אוי לא נעים בכלל

• מממההה זההההה?
    איזו מן המלצה זו ללבוש ארוך בקיץ\להשאר בבית ועוד מפה של רופאה?
    מאמי אני בשוק!ולדעתי חייב להיות משהו שאפשר לעשות עם זה.. אני אחרי הלידה של ליעד בכמה חודשים הראשונים הייתי לוקחת אנטי היסטמינים לאלרגיות שבאו מכל התרופות.. יכול להיות שזה יעזור גם לך?
    הייתי לוקחת אריוס. אולי תשאלי את הרופאה לגבי זה?
    לא הגיוני שתמשיכי לסבול

• שירני לי יש בעיה אני לא משתזפת אני פשוט נשרפת וברמות קשות ביותר
    ואני חייבת למצוא לכן תמונה של מה היה לי בהתחלה אחרי שלהב נולדה כשעוד לאידעתי שהתפתחה לי אלרגיה וישבתי לי להנאתי בשמש - זה פשוט מזעזע

בכל אופן ביקשתי רופא אלרגיות היא אמרה לא יעזור ביקשתי תרופה אמרה לא יעזור.
    לא משנה אני אלך לרופא אחר לייעוץ נוסף. אם יש פתרון לאלרגיה לאבק שזה תמיד שם בכל מקום בכל שעה בכל עונה אז למה שלא יהיה פתרון לאלרגיה שלי?

הבעיה היא שכשאני לוקחת פניסטיל זה פשוט מפיל אותי חזק! אני מעולפת מעייפות לא מצליחה לקום להתאושש...

ובנימה אופטימית יום טוב ושבוע מקסים לכולן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה