קינוח אף- מה עושים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייייי....!

שאלה לי-
    אבנר לא יודע לקנח אף- כל פעם שהוא מנסה הוא שואף את הנזלת פנימה חזק בטירוף במקום להוציא החוצה... וזה הגיע למצב שהוא אפילו לא מעוניין לנסות לקנח.. ניסינו ללמד אותו בכל דרך אפשרית שעלתה על דעתנו (כולל נגינה בחלילית עם האף, מה שהצליח כשהוא "ניגן" בחלילית, אבל ברגע שחזרנו לטישיו, הוא חזר לשאוף את הנזלת פנימה...

5 תגובות
עמוד 1
  • תנסי להסביר לו.
    תנסי לתת לו לנפח בלון מהאף....
    צריך רק לחייך!
  • יש את נוסידקס לילדים שמייבש את האף ועוד כל מיני תרופות, אבל לא תוכלי לקנות בלי מרשם. תתייעצי עם הרופאה שלו.
    גם שקד מתעקש לא לקנח את האף. אני לפעמים משפריצה לו אוטריוין לילדים ועושה אינהלציות עם מי מלח. מי מלח הוא לא מוכן שנשפריץ לו (גם אני לא סובלת את ה"דאודורנט" הזה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני שמה לילדה את התרסיס של אוטריויני לילדים..הוא מייבש מצויין את הנזלת.. לנו בעיה אחרת בציחצוח שיניים היא לא יודעת לירוק את המים היא בולעת את המשחה ומה כבר לא ניסינו לא עוזר..
  • תודה בנות,
    אנסה אולי את האוטריויני לילדים ואם לא יילך אשאל את הרופאה...

לגבי היריקה של משחת השיניים- גם אצלי הם לא יורקים- אביתר רק לאחרונה התחיל לתפוס את העניין, וגם לפעמים הוא מכניס מים לפה כדי לשטוף ולירוק ואז בולע אותם

• זה אומנם לא מלמד אותם אבל כדי להיפטר מהנזלת בנתיים תשתמשי בשואב נזלת..גאיה כבר יודעת לקנח היטב אבל עד לפני שנה זה היה הפתרון..שמים מי מלח ואז שואבים..זה כל כך מקל עליהם..השואב הקטן הזה עולה כמה שקלים ויש אותו בכל פארם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה