היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נכון עכשיו אני נזכרת שהיא אמרה משהו על זה לבדיקת תסמונת דאון. הייתי לא מזמן בסקירה מוקדמת ולא קיבלתי תשובה על הבדיקת דם....?? הייתי צריכה לקבל כבר? [/url
זה נקרא בדיקת סקר ביוכמי שליש ראשון , זה לא חלבון עוברי
חלבון עוברי עושים בשבוע 17 בדר"כ
זה בדיקה סטטיסטית שבודקת את הסיכוי לתסמונת דאון אבל בודקים ערכים אחרים מאשר חלבון עוברי היתרון שלה שעודים אותה מוקדם ככה אם חלילה יוצא לא תקין אפשר לעשות מי שפיר יותר מהר
לפני כמה זמן עשית את הבדיקה ? ואיפה עשית ? לדעתי אם חלילה משהו לא היה תקין היו מתקשרים אליך כבר בהצלחה
נכון עכשיו אני נזכרת שהיא אמרה משהו על זה לבדיקת תסמונת דאון. הייתי לא מזמן בסקירה מוקדמת ולא קיבלתי תשובה על הבדיקת דם....?? הייתי צריכה לקבל כבר? [/url
כמה זמן עבר ? בדר"כ זה לא יותר משבוע אם הכל תקין שולחים בדואר אולי התעכב בגלל החג
תתקשרי
אני כרגע בשבוע ה-17.
את בדיקת דם עשיתי אצל הרופא נשים שלי שגם עשה לי את הסקירה המוקדמת. אז.... לברר בקשר לזה? או מה? [/url
כן לברר , סביר להניח שהכל תקין אבל תוודאי
אני מבולבלת...
אני לא כל כך יודעת לאן להתקשר....
אני מטופלת בבריאות האישה אצלו
אבל את הסקירות והשקיפות הוא עושה אצלו במרפאה הפרטית שלו.... ושם לקחו לי את הבדיקה ואני לא בטוחה איזו בדיקה זאת הייתה. [/url
זו בדיקת דם שמוצמדת לשקיפות עורפית, זה לא חלבון עוברי אלא בדיקה שעושים אחרי השקיפות ואז משכללים את התוצאות. אני במכבי וקבלתי תוצאות אחרי שבוע וקצת. מתי עשית?
אני עשיתי כשהגעתי לעשות שקיפות בשבוע ה-12. עברו 5 שבועות מאז.... [/url
אם עשית דרך פרטי תתקשרי למרפאה שעשית איזה קופת חולים את ?
כללית ולא עשיתי פרטי.
פשוט הוא עושה אצלו במרפאה שלו. [/url
אז מוזר........ תתשקרי ל*2700 ותתייעצי למי להתקשר או למרפאה שעשית את הסקירה