אמהות לפיצקים...סקר החלפת טיטול בלילה....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב וחזל"ש נעימה
    לשאלתי...
    ינאי עד כה ישן מגיל הלידה על הגב או על הצד ותמיד קם יבש..אם לא עשה קקי לא הייתי מחליפה בלילות..
    עכשיו ב3 חודשים האחרונים הוא רוצה לישון רק על הבטן...והוא קם לי מוצף בבוקר..כל הסדין השמיכה המזרן הראש שלו..אוף!
    אז החלטתי שזה בגלל שעשיתי פדיחה וקניתי לו האגיס..והאגיס לא טובים לו..אז רצתי לקנות חזרה את הפמפרס הטובים והמוכרים..ועדיין הוא קם ככה בבוקר...ספוג...
    מבאס להתחיל לקלח ולשים מצעים כל יום...
    אז אני מחתלת אותו בלילות...ורק ככה קם יבש...עכשיו..אין בעיה..הוא לא קם מזה....רק אני !וזה מבאס כי הוא ישן רצוף בלילות לא קם לאכול ולא כלום...
    אז אני חייבת כל לילה לפטרל לחדר ולהחליף..שלא נדבר שזה כמעט עוד חבילת טיטולים בחודש

גם לכם זה ככה?מחליפות בלילה אחרת הצפה?
    למה זה ככה????
11 תגובות
עמוד 1
  • איזה באסה!
    לא קרה אצלנו...
    מתי את הולכת לישון? אולי תחליפי לו לפני... אלא אם את הולכת לישון מוקדם
  • כשדניאל הייתה בגיל שלו, פחות או יותר היא הייתה שותה המון, גם בקבוק מטרנה וגם מים לפני השינה אז לפני שאני הייתי הולכת לישון הייתי מחליפה לה, מתוך שינה, את החיתול והוא היה שורד את הלילה (משהו כמו 4 שעות אחרי שהייתה הולכת לישון)

[
  • אני הולכת לישון מאוחר.סביב 23:00 כי אז הוא אוכל בקבוק אחרון וזה מחזיק אותו עד 6 בבוקר...וב23:00 הטיטול עוד יבש.את רוב הפיפי הוא עושה סביב 3 בבוקר.עד אז הטיטול די יבש
    הוא באמת שותה עכשיו המון אבל מה לעשות חם במהלך היום
  • אז מתי את מחליפה לו? ב- 23:00 או לפני?

[
  • לא קרה לי
  • נשמע ממש מציק

• אני עדיין מחתלת בלילות ( לפני כל האכלה ) אבל
    המוהל שעשה אצלנו את הברית אמר לי שלפני שסוגרים את החיתול
    להוריד את האיבר קצת למטה שלא יהיה מכוון לכיוון הבטן
    אולי ככה החיתול יהיה רטוב אבל לא מעבר

תנסי

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני גם שמעתי את מה שהדס אמרה.
    וגם תקני מידה 1 יותר גדולה - זה יספוג יותר טוב.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא מחליפה בלילה מגיל 3 חודשים אפילו לפני
  • אם רום זה קרה לתקופה מסוימת... היא היתה קמה ממש רטובה

• הוא בן שנה ו-3 חודשים וזה קטע שהתחיל רק לא מזמן.עד אז תמיד קם יבש...
    הוא לא שותה בלילה ולא אוכל...ישן טוב....ואני מחליפה ב23:00
    אני אקנה מידה 5 ללילות...ואוריד לו את הבולבולוני למטה....לא ידעתי בכלל על דבר כזה...חחחח הם והבולבולים שלהם...תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה