בוקר טוב!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז- איך היה החופש??
    איך היה פסח?
    ו-איך החזרה לשגרה??

אצלנו לכבוד החופש הארוך שהיה בעלי יצא לשלושה ימי מילואים..
    [
9 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף לכם
  • איזה כיף לכן
    לצערי הרב לנו אין גן היום אבל בכל מקרה לא הייתי שולחת אותם כי חזרנו מהמימונה ב2 ומשהו בלילה
    אנחנו טיילנו עם הילדים קצת בירושלים אצל המשפוחה
    פיתוש בת כמה אמונה כבר?

• אז עשיתם חיים וביליתם איזה כיף

• [
  • וואו נשמע שעשיתם כייף חיים
  • מסכן שילה... גם עידן לא רצה ללכת לגן היום
  • נשמע שבוע נהנה במיוחד
  • איזה כייף,אנחנו לא טיילנו היינו עם המשפחה.עד שהיה לי יום חופשי הבן שלי היה עם שילשולים וחום
    אז זה בעיקר הסתכםם בניקיונות ולידות בין לבין{בעיקר בנות}
    ואתמול הכנה של 3 קילו מופלטות{עם חברה} ו...טוב שחוזרים לשיגרה.הבן שלי בכיתה א וכנראה עדיין לא "מיצה" את כל החופש ברח עם חבר לבית שלו,זה חבר שהגננת אמרה אז בגן שהשילוב של שניהם לא טוב,ואכן הם בכיתות נפרדות,אבל זה לא עזר הפעם...עונש מהמנהל ,ועונש ממני,הוא כזה ילד שלא מורד ובורח שזה מעצבן עוד יותר...
    מקווה שזו פעם אחרונה.
  • היה כיף וחבל שנגמר
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה