בוקר טוב :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני יודעת שנעלמתי לכן אבל אני מציצה מדי פעם לצערי כבר אין לי הרבה זמן פנוי עם העבודה החדשה

8 תגובות
עמוד 1
  • זה סוג של טאבלט של חברת אפל.
    נניח אייפון אבל גדול יותר, מסך הרבה יותר גדול ודרכו אפשר לגלוש, להוריד אפילקציות.

[
  • אייפד הוא מחשב לוח, עם מסך מגע.

• אם הבנתי נכון אז זה בכלל לא דומה לטאבלט?

• זה אותו דבר, רק של חברות שונות.

• ענו
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • לנו יש - זה חביב מאד לילדים אבל לא זול בכלל - איך קוראים לאפליקציה? יכול להיות שגם היא עולה כסף, אגב......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • סליחה אם השאלה שלי לא במקום (ואת לא חייבת לענות כמובן)
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מי אמר לך שזה מה שיעזור לדיבור שלה?
    היא מטופלת אצל קלינאית?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה