סקר הרדמה ושינה של קטנטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. כמה פעמים ביום הקטנטנים שלכם ישנים? באיזה שעות?
    2.באיזה שעה הקטנטנים שלכן הולכים לישון?
    3. איך אתן מרדימות אותם????
    4. כל כמה זמן קמים בלילה?
    5. אתן מניקות בלילה???
    6. אתן מביאות אותם למיטה שלכם?

אני אתחיל...
    1. אוריאן נרדמת משהו כמו שעה וחצי אחרי שמתעוררת למשהו כמו 40 דקות
    בסביבות 12:30 נרדמת לשעה ורבע ובסביבות 17:00 לעוד שעה בערך
    2. היא הולכת לישון ממש מאוחר סביבות 23:00-00:00
    3. עד לא מזמן הייתי מרדימה אותה בידיים, אבל בשבוע האחרון אני מרדימה אותה במיטה אבל זה לוקח נצחחחח..... מינימום שעה היו ימים שלקח גם שעתיים!!
    כל רגע היא נעמדת- ואני משכיבה וחוזר חלילה
17 תגובות
עמוד 1
  • וואו... אפילו לא תגובה אחת?!?!?
  • חחחחחח אני רק עוקבת אחרי המפגש...:)) פשוט העיניים שלי מסננות הכל.
    אז ככה.
    1.אוולין ישנה פעם אחת בצהריים..בדרך כלל זה 2-3 שעות אחרי ההתעוררות של הבוקר.
    2.היא הולכת לישון בין 20:30-22:00 תלוי מתי התעוררה ואם אנחנו לא בבית.לרוב עד 21:00 אנחנו כבר בהתארגנות למיטה אחרי האמבטיה.
    3.אוולין אחרי מקלחת מלבישים אותה נותנת לה בקבוק ויוצאת מהחדר. כמובן מוצץ ביד שניה. צריך להתחיל להפסיק עם זה.. לא יודעת איך להרגיל אותה לאכול משהו אחר לפני השינה..היא חייבת בקבוק.
    4.היא יכולה לפעמים לקום 3-4 פעמים אבל רק כי משהו מפריע לה..כמו חם או קר כי השמיכה מתחתיה או כי אבד לה המוצץ או שהיא עשתה קקי. לפני כחודש וחצי היא הייתה ישנה לילה שלם..עכשיו התחילה לבקש שוב בקבוק באמצע הלילה.
    5.לא מניקה המון זמן.
    6.מביאה כשהיא מרגישה לא טוב ואני רואה שמשהו מפריע לה לישון כמו זצריך..כשזה קימה כל 10-15 דקות לחדר שלה- אני נשברת.איתי לעיתים היא מצליחה לישון יותר טוב..למרות שלפעמים גם זה לא עוזר.

דברו איתי בפייסבוק

• 1. הם ישנים פעם- פעמיים ביום. פעם ראשונה שנ"צ שעתיים- שלוש אחרי שקמים בבוקר. ישנים שעתיים עד שלוש בערך. ופעם שניה בסביבות שמונה בערב משהו כמו 40 דקות.
    2. אצלינו הולכים לישון מאוחר, בסביבות 23:00 עכשיו אנחנו מנסים להקדים את השעה.
    3. יש לנו טקס שינה קבוע מיום הלידה בערך. מקלחת, מתלבשים ובזמן הזה עיסוי, בקבוק ואז שמים אותם במיטה ויוצאים מהחדר. תוך מקסימום 5 דקות הם כבר ישנים.
    4. 5555555555555555 לא קמים
    5. לא הנקתי בכלל. אבל גם לא אוכלים בלילה. 5555555555
    6. מעולם לא הבאתי אותם אלינו למיטה. אני מאמינה שעדיף לא להרגיל למשהו שאח"כ נצטרך לעבוד גמילה ממנו, אם זה לא משהו הכרחי.
    ואני מאמינה שצריך לעמוד על שלנו, גם כאשר מדובר בתינוק קטן. הם לומדים מהר מאוד לעשול מניפולציות עלינו!

• לילות אצלנו זה נושא מאוווד כאוב

• מאמי...זה נשמע שהפכת למוצץ אנושי

• מאמי- אני שולחת את ארי לגן ומבטיחה לענות מהמשרד!!!

• אמילי ישנה כל שעתים למשך 40 דקות.
    עד עכשיו הלכה לישון ב9 הערב. עכשיו אנחנו מקדימים את השעה כי היא נכסת למשפחתון.
    יש לנו טקס שינה קבוע מגיל אפס, אמבטיה, מסאז, בקבוק ולמיטנ. בד'כ אין בעיות של הירדמות בלילה 5555555

מאז שהפסקתי להניק החיים שלי בלילה השתפרו.. אני קמה 1-2 פעמים לאוכל וזהו.

כשהנקתי, זה היה כל שעתיים בערך. אבל לדעתי אצלך יש תלות בציצי, זה כמובן לא בגלל שהיא רעבה.. אבל קטונתי מלתת עצות, אני לא בטוחה שהייתי נוהגת אחרת במקןמך. בלילה זה קשהההה.

אני בחיים לא אחשוב על להביא אותה למיטה.. הרגל נוראי בעיני
  • אז ככה:
    נועם בן 8 חודשים ונמצא במשפחתון.
    בד"כ מקלחת ב 1830 ואז נועם נשפך כבר ב 1900 למיטה. נרדם לבד טפו טפו
    הוא קם בסביבות 2400 -0100 לאכול וממשיך לישון ומשם בד"כ הוא קם עוד פעמיים למוצץ, או פשוט חם/קר/שמיכה/אלוהים יודע מה.. אבל חוזר לישון בד"כ עד 0530-0600
    הוא נרדם במיטה שלו בחדר שלו. ממש לפני שבועיים הערנו אותו בפעם הראשונה מהחדר שלנו (היה לי קשה) אבל לו היה פחות.. לא התלונן.
    טפו טפו
    55555

• הי מאמי

• לדעתי,הבעיה היא שהבנות שלנו רזות מידי

• אני אענה לך אל מה שאני זוכרת כי זה הי מזמן אצלי.
    לא זוכרת כמה הוא ישן בגיל הזה אבל הייתה לנו תמיד שגרה שב 20:30 מקלחת ואז הנקה והוא נרדם ישר ויושן עד 24 ואז אני הנקתי שוב והלכתי לישון אבל לא זוכרת כמה הענקתי אבל לא צריך להעניק בלי סוף כמו שאת עושה , אני נתתי מוצץ בחלק מהפעמים . לא לקחתי אותו למיטה , רק אם ב 5 ומשהו העיר והנקתי והוא לא רצה לחזור לישון והיה לי קשה .
  • תודה לכולן על התשובות
  • גם אני חושבת שאין קשר למשקל. אמילי שוקלת כמו ילד בן שנה ולפעמים עושה בעיות. זה עניין של חינוך כבר בגיל הזה.
    אצלי אמילי מורגלת להירדם בלילה לבד מגיל אפס, אפילו שרבים הרימו גבה שאני לא נותנת לה מסםיק חום.. היא קיבלה הכל, אבל בזמן ערות...

עכשיו זה הזמן לשינוי.. ושירן כתבה הכל....
    בהצלחה יקירתי
  • אתן מתכוונות שחפרתי הכל

• למה חפרת?!?! עזרת!!!
  • 1. כמה פעמים ביום הקטנטנים שלכם ישנים? באיזה שעות?
    2.באיזה שעה הקטנטנים שלכן הולכים לישון?
    3. איך אתן מרדימות אותם????
    4. כל כמה זמן קמים בלילה?
    5. אתן מניקות בלילה???
    6. אתן מביאות אותם למיטה שלכם?

1.פעמיים ביום.. צהריים שעה...ובערב לכל הלילה...
    2. 8-9 בערב היא כבר בחלום ה10
    3. סיוט מתמשך..הילדה שלי שונאת לישון אז כל הרדמה זה בכי היסטרי על הידיים עם נדנודים...
    4. כבר לא קמה בלילה
    5. לא מניקה
    6. יש ימים שאני ישנה לידה..לרוב זה שהיא לא מרגישה טוב

• לי, היא ישנה רק שעה בצהריים????
    אולי זה באמת אחד הדברים שצריך לשנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה