סקר: את ואמא שלך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ואמא שלי הכי קשורות בעולם... אין יום שאנחנו לא מדברות....

הכל היא יודעת עליי... עד כדי כך שבעלי אומר לי מה יש לכן?!?!?! די לדבר כבר
    [/url
20 תגובות
עמוד 1
  • קשורות, מדברות פעם ביום לפחות
    ואם אנחנו יותר מדיי זמן ביחד היא עולה לי על העצבים!!!!
    המרחק עושה עבודה טובה. חחחחחח למרות שאני כל הזמן מתגעגעת.
  • אני תמיד הייתי חוצפנית בבית, מפונקת ושולטת על הכל
    אבל מאז שהתחתנתי אני כל כך מכבדת את אמא של, נהיינו חברות הכי טובות

• בדיוק כמוךךך
    אין יום שאנחנו לא מדברים מיליון פעמים ביום וכמעט כלל יום נפגשות!!!
    אין על אמא שלי. מתה עלייהההההה
    [center]
  • היו עליות ומורדות ...
    אני מקנאה לשמוע על בנות שאמא שלהן זה כל עולמן
  • כמה שיותר רחוק יותר טוב.. לכולם!
    [
  • אמא שלי ואני ביחסים טובים.
    מאז שאני הפכתי לאמא היחסים נהיו טובים יותר ובהרבה.
    כל יום מדברות לפחות 3-4 פעמים בטלפון. נפגשות קצת פחות כי היא עובדת המון, אבל פעם בשבוע חובה!

• אני ואימא שלי גם נורא קרובות!! חייבות לשוחח לפחות 3 פעמים ביום...

עד גיל 8 אימא שלי גידלה אותי כחד הורית (היא ואבי התגרשו אחרי שנולדתי) ככה שאני נורא נורא נורא מעריכה אותה על הדרך שהיא גידלה אותי ונורא מכבדת אותה על כך (היא עבדה בשלוש עבודות כדי לשלם משכנתא וכדי שלא יהיה לי חסר כלום)...

אני רואה את אחי הקטן היום שגדל במשפחה יציבה (אימא שלי נשואה בשנית) ורגיל לקבל הכל ולמרות שגם הוא מאוד קרוב לאימא שלנו הוא פחות יודע להעריך את מה שהוא מקבל ממנה וזה ממש חבל לי..

ובלי קשר יש לי אימא מדהימה!! אישה עם ביצים שלימדה אותי שהכל ניתן להשיג בחיים על ידי השכלה והתמדה...!!

חבל שאני לא גרה לידה
  • בעבר הקשר ידע עליות ומורדות
    התחזק לאחר החתונה שלנו ומתחזק עקב ההריון
  • אני ואמא שלי מאוד קשורות
  • פעם, כשהייתי מתבגרת טיפשונת אמא שלי הייתה האויב מספר 1 בשבילי
    וזה התחיל להשתנות אחרי שהתגייסתי ועכשיו אנחנו הכי קרובות בעולם!
    אחרי הלידה של בריאל הבנתי מהי אהבה ודאגה של אמא, מעריכה את אמא
    שלי הכי בעולם!

• וואלה שלי את משהו
  • גם אני ואמא שלי חברות הכי טובות..
    מדברות איזה 3 פעמים ביום ונפגשות כמעט כל יום...
    היא יודעת עלי הכל, אני גם לא יכולה להסתיר ממנה כלום כי היא ישר רואה על הפרצוף שלי אם קרה משהו....
    היא עוזרת לי המון (גם בקניות ובמתנות הקטנות למעיין, גם עזרה בהוצאה מהגן וכו'..)
    אני מתה עליה !!!!!!!!!!
  • מבחינתי אין דבר כזה יותר מדי עם אמא שלי
    היא החברה הכי טובה שלי בעולם כולו - הכל אני מספרת לה, סומכת עליה בהכל בעיניים עצומות, ואם אני לא מדברת איתה 80 פעם ביום אני מרגישה חסך

• טוב אז כמו כולן גם לי היו ירידות ועליות אבל תמיד היית בקשר טוב עם ההורים שלי
  • אני מאוד קשורה לאמא שלי אנחנו מדברות כמה פעמים ביום בטלפון

• החברה הכי טובה שלי..יודעת עליי הכל..אין יום שעובר מבלי שנדבר כמה פעמים בטלפון
  • אין קשר בכלל
    בעבר היו עליות ומורדות וכבר כמה שנים שאין קשר
    אין לה מושג על ינון ויהונתן...
    טוב שכך מבחינתי אם כי זה באסה לילדים שלי שגדלים בלי סבתא...אבל הם נולדו למציאות הזו אז לא נראה לי שזה יחסר להם
  • מינימום תקשורת.
  • אמא שלי אישה כל כך טובה, כל כך חמה וכל כך מחבקת שאי אפשר לא לאהוב אותה. אנחנו מדברות מספר פעמים ביום וגם ביום קשה כשאין לי זמן מוצאת כמה דקות לעדכן אותה במה שעבר עליי באותו היום. אחת לשבועיים היא באה אליי לחמשוש ועוזרת לי המוןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!
    האישה הנהדרת הזו חוסכת מעצמה כדי לפנק אתהנכדים שלה והבטיחה שאם ארשום את שמואל לגן היא תממן חלק מהתשלום בכל חודש.
    תמיד היה לי קשר מצויין עם אמא שלי ואחרי שנהייתי אמא בעצמי אי מנסה לחקות אותה בכל הקשור ליחס לילדים והתוצאות משביעות רצון!!!
    אין כמו אמא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אני ואמא קשורות, מדברות פעם ביום לפחות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה