היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות צהריים טובים היום קניתי ערכת ביוץ,ויצא שני פסים מה זה אומר? אני חייבת לציין שהמחזור האחרון שלי היה ב 6-4 אז מה זה אומר מתי היה לי בדיוק ביוץ,?אנא בנות עזרו לי זה פעםראשונה שאני משתמשת בערכה של ביוץ.תודה והמשך יום טוב לכולן.
שרית
5 תגובות
עמוד 1
שלום לך, אם הבדיקה מראה 2 פסים סימן שאת מבייצת או קרובה מאוד לימי ביוץ. במקרה כזה יש צורך להתחיל לקיים יחסי מין.
מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה!!!
2 פסים כהים באותו ״חוזק ״ מעידים שהביוץ יתרחש בין 24-48 שעות הקרובות זה אומר להתחיל לעבוד מעכשיו לפחות לארבעה חמישה ימים אם את יכולה כל יום נהדר ואם לא יום כן יום לא ! בהצלחה
היי בנות ותודה על התגובה ,הבעיה היא שאני אישה ששומרת טהרה ורק ביום רביעי אני טובלת במקווה זה לא היה מאוחר?אני יפסיד את הביוץ לא?תודה בנות על העזרה,ושהיה לכם המשך לילה טוב?
שרית
היי בנות ותודה על התגובה ,הבעיה היא שאני אישה ששומרת טהרה ורק ביום רביעי אני טובלת במקווה זה לא היה מאוחר?אני יפסיד את הביוץ לא?תודה בנות על העזרה,ושהיה לכם המשך לילה טוב?
שרית
השאלה אם שתי הפסים היו כהים ??? זה קצת מבלבל בבדיקות ביוץ ?! בכל מקרה כמובן אחרי הטבילה תנסו אם את רואה שזה חוזר על עצמו תקבעי תור לרופא יש כדורים לדחיית ביוץ בשורות טובות