אני מתפוצצתת על אורנג' (פרטנר) - אכזבה קשה מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור הוא ממש ממש ארוך, אבל נקצר ונגיד שבעלי ביקש לבטל את כל התכניות שיש לו שם ולהשאיר רק את התשלום על הפלאפון, לאחר כמה חודשים התברר שלא עשו זאת ובעלי התקשר לשאול למה, אמרו טעות נפצה נזכה ונבטל
    אחרי כמה חודשים התברר שלא רק שלא זיכו עדיין לא ביטלו
    ושוב אותו הסיפור
    בינתיים התבטל לנו אמצעי התשלום (סגירת חשבון בנק)
    הם הגישו נגדנו תביעה - דיברנו עם העו"ד (הפקידה שלו או מה שלא יהיה) והסברנו לה את המצב, שביקשנו ולא עשו והודו שזה טעות שלהם ועדיין לא עשו ושוב ושוב, ושאנחנו מוכנים לשלם את מה שחייבים אבל שיקזזו את מה שחייבים לנו, והיא אמרה לנו "אני לא עובדת אצלכם תשלמו או שנתבע אתכם"
    וכך היה והגשנו התנגדות מסודרת וניסינו שוב לדבר עם העו"ד ושוב אותה התגובה, הבטחות לברר ולחזור שוב ושוב ולא חזרו.
    ועכשיו הגישו נגדנו עיקול לרכב, התקשרנו לבימ"ש והתברר שלמרות שדאגנו למסירות אישיות עם שליח מסודר ושילמנו לא מעט כסף מסיבה כלשהי לא ברורה זה לא הגיעה לא נקלט לא התקבל ולא אושר.
    אז אנחנו צריכים לעשות הכל מהתחלה ובינתיים להיות עם עיקולים על לא עוול בכפינו, וכל זה למרות שאנחנו בכלל רוצים לסגור את זה יפה ולשלם את מה שאנחנו חייבים.

באמת לא בשביל משהו אבל בחיים שלי, בחיים שלי, לא ראיתי כזה זלזול, לא בלקוח, אלא בבן אדם!!! שיתביישו לעצמם גם אורנג' (פרטנר) וגם העו"ד שלהם - לא כחברה ולא כעובדים ולא כאנשי מקצוע - אלא פשוט כבני אדם!!!

וזה עוד בקיצור

19 תגובות
עמוד 1
  • אה כן ואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כי אני באמת מתפוצצת, אני כל היום עם כאבים בחזה בגללם.

הם מתנהגים אלינו כמו לזבל של הזבל, בחיים שלנו לא השפילו אותנו כמוהם.
    מינימום הפושעים הכי גדולים שהיו נגד אורנג' - מעניין איך הם מתנהגים לאלו שבאמת מתחמקים מהם

• סיון גם לנו היה מקרה פחות או יותר כמו שלכם - בעלי ברגע האחרון החליט שהוא מקליט את השיחה עם הנציגת שרות ומאזזזז
    הם רודפים אחרנו כי הם פוחדים שנתבע אותם למרות שגם לנו הסיפור עדין לא ניגמר

• במידה ואת יודעת את התאריך המדויק של השיחה שביצעתם על מנת לבטל את כל התוכניות, את יכולה לדרוש להוציא הקלטת שיחה.

וזה יפתור לך את העניינים.

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• אין לי תאריך מדוייק ולבימ"ש הם מחוייבים להוציא את כל תמלילי השיחות גם אם הם רוצים וגם אם לא

• ואי מאמי שלי חתיכת סיפור מסריח!!!
    אני הייתי מצטיידת בעורך די והולכת איתם עד הסוף!

אוף אני מקווה שאת קצת תרגישי יותר טוב אחרי שפרקת תנסי להירגע...
    אוהבת המוני המונים!

• פשוט זוועה

• אני רק רוצה לסיים עם זה להיפטר מזה
    פעם היה לי כל כך הרבה כבוד לאורנג גם בלי להיות לקוחה שלהם גם כשבעלי כבר עבד בסלקום רק אמרתי שלאורנג יש שירות טוב ותמיד היינו מרוצים מהם
    אבל בגלל שבעלי עובד בסלקום אין לנו כדאיות להחזיק קו באורנג יותר
    אז מה? לקוח רוצה לעזוב אתכם לא מכעס אלא כי אין צורך יותר וזה היחס? שיתביישו להם!!!

• מאמוש- לפנות לעיתונות או לאתרי חדשות כמו YNET
    זה יכול לעזור...
  • תפני לגלי צה"ל לאביב ואסף לתוכנית יהיה בסדר.
    אולי הם יוכלו לעזור לך!

קרציות אורנג
  • מיה איך עושים את זה.

אורנג שמתיימרת ומדגישה על עצמה כחברה מספר 1 בשרות כל שנה
    חברה נמדדת בשרות שלה בזמן בעיות ולא בזמן שהכל בסדר
    כנראה שיש עוד מה ללמוד על שרות

• כל החברות תקשורת זבל אחד

אין הבדל בינהן!!!!!

את יכולה להוציא מהם אבל הרבה כסף
    את יכולה גם לתבוע אותם על עוגמת נפש - שהם תבעו אתכם סתם

מניסיון........
  • אני גם חושבת שאת צריכה להתקשר ל"יהיה בסדר"
    אני חושבת שזה משודר בכל יום מ-14:00 ל-16:00

• ב"ה

סיון !

מוכר לי מאוד האכזבה הזאת מאורנג'
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• תמי אני יכולה לספר לך גם על פלאפון סיפור מאוד מעניין חחחחחחח

תכלס מהיום שיש לי סלולרי אני עם סלקום והכי מרוצה בעולם גם אם יש בעיות בסוף הכל מסתדר - ואין קשר לעובדה שבעלי עובד שם - אני עם סלקום לפני שדמיינתי שאכיר אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה