בוכה בוכה ובוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה יש לי..מאתמול אני רק בוכה, ומתגעגעת בעיקר למשפחה שלי. כל טלפון שלי עם המשפחה אני בוכה אפילו עכשיו שאני כותבת את ההודעה אני בוכה..אתמול הלכתי לישון עם כאבי ראש מרוב כל הבכי..אני לא יודעת אם זה קשור להורמונים, אני בטבעי בן אדם רגיש מאוד.
    למישהי זה קרה?או מישהי מוכנה להגיד לי מה זה כל הבכי והגעגועים האלו?
    סתם תקציר עליי..עברתי לגור עם בעלי לפני שנתיים, התחתנו לפני שלושה חודשים וזהו ההריון הראשון שלי.
4 תגובות
עמוד 1
  • בהריון תימצאי את עצמך בוכה המון ללא סיבה ניראית לעין הכל תודות להורמונים

• תצחקי עליי אם אני יגיד שהיינו אצלהם אתמול...אני מאוד קשורה למשפחה
  • אומרים שההורמונים מובילים לשינויים במצבי הרוח וקחי בחשבון שבנוסף לצרה הזו יש אתכל תופעות ההיריון שמוסיפות לקושי בתחושה הכללית. בסופו של דבר זה ישתלם כשתחזיקי את פרי יצירתך. אי מאחלת לך ימים מחוייכים מעתה!

• אני מבינה אותך,אני נשואה 5 שנים ותמיד מתגעגעת למשפחה שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה