עד שכבר החלטתי! מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שהתשובה לצערי ברורה לי ננסה בכ"ז.
    עד שכבר החלטתי שאני נשארת עוד חודשיים בבית עם איתן. קבעתי עם הבוסית שלי שאחרי פסח אני מודיעה לה מתי אני חוזרת. החלטתי שביולי אני חוזרת. היא אמרה שאם אני חוזרת ביולי בגלל שאני מחליפה של מישהי כשהמישהי הזו חוזרת אני אצטרך ללכת (היא חוזרת בספטמבר) ואם אני רוצה אני יכולה לחזור ביוני או גג באמצע יוני על תקן של מישהי אחרת שיוצאת לחופשת לידה. אז התחלתי להרהר אולי אני אחפש מקום עבודה אחר? אני לא מתה על העבודה שם מרגישה שזה מנוון לי את המוח. ובכל אציג קוים כלליים-
    חשבתי לחזור למקום העבודה הקודם שלי שבו נהנתי מ-א-ו-ד-! אבללללל יש חיסרון אחד והוא הנסיעה
10 תגובות
עמוד 1
  • אם הבנתי נכון - לעבודה הקודמת זה שעה וחצי לכל כיוון? זה המון!!
    מצד שני - העבודה השנייה היא בכל זאת זמנית עד ספטמבר...

לי באופן אישי חשוב מאוד הסיפוק מהעבודה, לכן, הייתי מנסה לחזור לעבודה הקודמת עם מס' תנאים, בין היתר, אולי הפחתה בשעות העבודה (כפיצוי על זמן הנסיעה הלוך ושוב)

[
  • העבודה הנוכחית אם אני אחזור באמצע יוני כמו שהבוסית רוצה זה יכול להייות שאהיה גם שנה כי אני עוברת להיות מחליפה של מישהי אחרת ז"א עוברת להיות על תקן אחר. ואם אני לא רוצה אלא מתעקשת על יולי אז זה יהיה רק ליולי אוגוסט.

העבודה הקודמת אם אני אפחית בשעות זה אומר גם להפחית את המשכורת את התנאים וקשה לי להאמין שהוא יסכים. כל העובדים עובדים שם ב75% משרה קשה לי להאמין שהוא יסכים לפחות...

• קשה לייעץ... יש הבדל די ברור בין שתי המשרות...
    אני הייתי הולכת על מקום העבודה שאני נהנת בו יותר. בעיקר שנראה שהוא יותר יציב מבחינת קביעות.
    תנסי לבדוק האם הם יסכימו לתנאים שלך, ואם כן אז תלכי על זה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני חושבת שכדאי קודם שתבררי עם הבוס הקודם יכול להגיע לפשרות שאת צריכה, אח"כ תבדקי את ההתלבטות אם יש בכלל בין מה להתלבט.

• אני חושבת שהכי חשוב אחרי שכר ויציבות בעבודה, זה הקירבה !
    אין כמו איכות חיים שהעבודה קרובה הביתה, לפעמים צריך לקפוץ הביתה,
    אפשר לאחר, זה מאוד מתסכל אותי נסיעות שתוקעות לי את כל היום.
    זה מלחיץ ומעצבן.
    אני חושבת שאין כמו מקום עבודה שהוא קרוב הביתה.

דרך אגב אני כבר שנה מחפשת מקום כזה ולא מוכנה להתפשר על נסיעה
    של יותר מרבע שעה.
    בנתיים אני עובדת מהבית....

תשקלי את זה זה חשוב
  • אויש איזה מעצבן
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב ההבנה שלי על הבוקר לא משהו
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • לא יודעת קשה לייעץ...
    בעבודה שלי אני כל הזמן בנסיעות אז זה לא ממש שיקול בשבילי
    הייתי הולכת על נושא הקביעות (לי זה יותר חשוב)
  • תראי, במקצוע שלך אפשר להתנוון..
    אני חושבת שאת צעירה ויכולה להתפתח בתחום וחבל להיתקע..
    נכון שהנסיעה מציקה, והפקקים במרכז עוד יותר מציקים על הבוקר,
    אולי תעברו לגור פה..?
  • האמת כתבתי פה את השאלה כ"כ מסובך - כמו שהרגשתי באותו רגע.
    בפורום תמיכה פתחתי נושא דומה ושם הייתי ברורה הרבה יותר.

נכון שהפיתוח המקצועי חשוב... אבל כרגע יותר חשוב להיות אמא...
    עוד שנה שבעלי יהיה קרוב לסיום חצי מהלימודים שלו נשקול שוב לחזור לתל השומר. כרגע זה פשוט רחוק מידי ודורש הקרבה גדולה מידי על חשבון הילדים. ומילא אם השכר היה מצדיק...
    עדי אנחנו חברות לא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה