-
מה????????????
-
עכשו הבנתי... .
אין לי מושג יקרתי.
בהצלחה
-
אני יודעת שיש רופאים שממליצים על חצי שנה שנה ויש כאלה על שנה
לא שמעתי מעולם על המלצה של שנה וחצי
-
אמןן!! בטוח שלא אלד שוב בבית חולים נהריה
אז מקוה שמשנה מקום משנה מזל :)
-
גם אני כמוך..רק שלא עברתי קיסרי
מצפה בכליון עיניים לעוד הריון חח
-
ובקשר לשאלתך, אני מכירה מישהי שעברה קיסרי, והמליצו לה לחכות שנה.
-
לאחותי אמרו שצריך הפרשים של שלוש שנים בין לידה ללידה ושלוש לידות בקיסרי בסה"כ. אצלה ההפרשים של שנתיים בערך והיא ילדה שש לידות בקיסרי- וחוץ מכמה בעיות של מוגלה וקצת כאבים באיזור- הכול הלך כשורה.
אני מאחלת לך להיכנס להיריון מתי שהגוף שלך יהיה מסוגל ושזה יהיה מספיק בקרוב ושהלידות הבאות תהיינה טבעיות!!!
-
לי המליצו לחכות שנה מהלידה לפני שאני הכנס להריון נוסף.
למרות שאני יודעת שיש כאלה שאומרים שאם עברה שנה מהלידה עצמה אז אין שום בעיה ויש סיכויים רבים ללידה רגילה ואני גם מכירה מישהי כזו שילה לידה רגילה שנה וחצי אחרי קיסרי
-
אחותי ילדה את השנייה אחרי שנה וחודשיים וגם היה לה ניתוח קיסרי ראשון, את השנייה היא ניסתה לידה רגילה אבל עקב מצוקה של העובר לקחו אותה ישר לניתוח, אם לא אז הייתה יולדת רגיל. מאז יש לה כבר ארבעה ילדים והחמישי בדרך וכולם מניתוח.
הם אומרים שעדיף לחכות שנה עד הכניסה להריון, אבל כמובן שזה החלטה שלך יותר מאשר החלטה שלהם (כמו שממליצים לא להכנס להריון מיד אחרי הפלה) אם את מרגישה שהגוף שלך מוכן אז לכי על זה!!!!!!
רותי
-
וואווו לילך ורותי... אני מורידה לנשים האלה את הכובע 5,6 לידות קיסרייי!!!!!!
זה מטורף לעבור את זה...אבל מודה שזה שווה הכל!
-
באמת כל הכבוד למי שמוכנה לקחת את הסיכון ולעבור ניתוחים בשביל להביא ילדים לעולם. אחותי חרדית ואני מאמינה שאם הרופאים לא היו מלחיצים אותה בעניין הסכנה שבכל כך הרבה ניתוחים- היא היתה מביאה לעולם עוד ילדים והיא יודעת על מה היא מדברת כי הלידה הראשונה שלה הייתה טבעית.
-
בדרך כלל אומריםם לחכות שנה...
חברה טובה חיכתה חודשיים (הלידה נגמרה באירוע טראגי) ואחרי חודשיים נכנסה להריון וילדה נסיך מהמם.
החלטה שלך,