היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגננות בגן של הילדים שלכן מגדילות או מקטינות ראש? אני אסביר: - שלחתי את שקד לבוש בחליפת מעבר לגן ושמתי בתיק חליפת קיץ (בבוקר אצלנו די קריר). הוא חזר לבוש בחליפת המעבר מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
13 תגובות
עמוד 1
בקטע של הלבוש - יגדילו ראש בד"כ - בשני הגנים של הילדים. עם הפלסטר - כנראה לא שמו לב
אחרי שסיימתי לכתוב את ההודעה, לקחתי את שקד לעשות קקי, וראיתי שיש לו פיפי יבש בתחתונים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מה זה
איזה באסה, אם לא אמרת להם שיש לו בגדים קצרים בתיק להחליף אז אני לא חושבת שיש בעיה פה אבל זה שהילד הרטיב ולא החליפו בהחלט מעצבן שיש 35 ילדים קשה לדעת למי להחליף ומה לעשות , אבל שיש הרבה צוות דברים כאלה לא צריכים לקרות מחר תבקשי שאחרי שהם בחצר שיחליפו לו פלסטר
צאלה- היתה הגננת המחליפה היום. יפעת- ברור שזה לא יעבור להן בשתיקה! שהן יסתובבו כמו ג'יפות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
אני סומכת עליך
עדיין לא. לא הספקתי עם כל הלחץ המטורף שהיה לקראת פסח. ביום חמישי הזה אני אלך לרופא שלי לקחת הפניה לבי"ח...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
יואו איזה מרגיז... אין מצב..אצלינו ממש מגדילים ראש...בעיקר הגננת המעולה אבל גם שאר המטפלות תעירי ותבררי את העניין..לא מתקבל על הדעת..בעיקר בכזה יחס בין ילדים למטפלות
אצלינו לא בדיוק מגדילים גן עירוני אין מה לעשות. עכשיו אני רואה שעוד לא קבעת תאריך לניתוח ופתחתי לך שירשור נפרד
אני לא מחכה לראות אם מגדילים ראש או לא, כשאני מצפה למשהו אני מבקשת, כמו שיחליפו בגדים עם חם וכו'...
לגבי הפיפי בתחתונים, אל תעברי בשתיקה, זה לא מתאים
מסכימה עם אמא ויותר - לא מצפה מהן לנחש (למרות שבד"כ הן בודקות בתיק מה יש מה אין אצל הקטנה, אור כבר גדולה אז היא יודעת שיש לה בגדים קצרים בתיק ואם היא רוצה היא מחליפה לבד) - אם אני/את רוצה שיחליפו או ישימו לב למשהו - תגידי להן. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אצלנו גם לא מגדילים ראש
חופשי מקטינות ראש כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר